mumin76 Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 1. Czy można sprzedać daną stację ?2. Jak naprawić swoja reputację np w przypadkowo ostrzelanej stacji która w skutek zaistniałego faktu odmawia dokowania ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian_Wir Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 W najbliższym habitacie pirackim (oddalonym o max. 3 sektory o ile dobrze pamiętam) w bbs znaleźć propozycję hakowania stacji.P.S. To w temacie to też pytanie czy tak ci się napisało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El_Dar Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 Można nawiązać kontakt z osobą na pokładzie i przeprosić za ostrzał,Ewentualnie podnieść reputację u rasy która jest właścicielem tej stacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stalovy Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 Proszę o przesłanie mi na PM wyjaśnienie, dlaczego w tytule jest mowa o 2 pytaniach, podczas gdy w wątku zadano tylko jedno (będzie następne? kiedy?) oraz dlaczego tytuł wskazuje na coś innego, niż w wątku?Jeżeli nie dostanę wyjaśnienia, to będę musiał coś z tym fantem zrobić i pewnie nie będzie się to podobało autorowi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mumin76 Opublikowano 20 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 Witamsorki za chaotyczne przedstawienie problemu,(to w temacie to 1 pytanie)odnośnie pytania 2:Wzrost reputacji nie zmienił sytuacji gdyż gram dosyć długo ,stacja widnieje jako wrogi obiekt na mapie,przy próbie kontaktu nie ma opcji przeprosin za ostrzał.podobną sytuacje miałem z kilkoma przypadkowo ostrzelanymi statkami,zero kontaktu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian_Wir Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 Więc odpowiadając na pierwsze pytanie - stację można sprzedać dzięki skryptom (znajdziesz je na forum w odpowiednim temacie), a na drugie pytanie - pozostaje hakowanie;)P.S. Co prawda nie jestem moderatorem, ale edytuj pierwszy post i temat zanim moderator to zrobi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 Co do odpowiedzi na drugie pytanie, to reputacja nie ma nic do rzeczy przy indywidualnych nastawieniach statków/stacji do gracza. Jeśli zaatakujesz statek/stację to jej stosunek do ciebie zmienia się na wrogi. W przypadku stacji jedynym wyjściem jest tak jak pisał Adrian_Wir, hakowanie. Dobrze też jest zaraz po przypadkowym ostrzale, podlecieć do największego statku w sektorze (oczywiście statku tej rasy, której jest sektor) lub do statku policyjnego, nawiązać komunikację z kapitanem i przeprosić za przypadkowy ostrzał. Na zmianę nastawienia stacji to nie pomoże, ale przynajmniej siły wojskowe i policyjne rasy nie będą w tym sektorze polowały na Ciebie. No i oczywiście najważniejsze, zawsze strzelaj do wrogów, a nie do przyjaciół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vagon Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 Ja mam coś podobnego tylko w sektorze piratów. Rozwalili mi transportowca z pilotem na poziomie 17 więc wsiadłem w nove i zacząłem strzelać do tych drani przy okazji rozwaliłem niechcący kilka transportowców Argonów i ostrzelałem przez przypadek stacje która jest teraz do mnie wrogo nastawiona tak sie wkurzyłem że rozwaliłem nawet cały habitat piratów w tym sektorze (Brenanns Triumph) ciekawy jestem czy piraci na nowo go tam zainstalują czy powstanie na jego miejscu coś nowego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 Habitat powstanie, ale już nie w tym sektorze. Ja w pierwszej grze tez rozwaliłem w tym sektorze habitat, nowy powstał już w innym, dość odległym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vagon Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 a jest szansa że powstanie na jego miejsce jakaś stacja że ktoś coś tam przywlecze ze sobą?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 Jak sam postawisz stację, to duża. Jak będziesz liczył na innych to mała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doe Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 CytatProszę o przesłanie mi na PM wyjaśnienie, dlaczego w tytule jest mowa o 2 pytaniach, podczas gdy w wątku zadano tylko jedno (będzie następne? kiedy?) oraz dlaczego tytuł wskazuje na coś innego, niż w wątku?Jeżeli nie dostanę wyjaśnienia, to będę musiał coś z tym fantem zrobić i pewnie nie będzie się to podobało autorowi...Jeśli mogę wtrącić, to uważam, że tytuł wątku nie powinien tak brzmieć (2 PYTANIA).Zaglądam tu od czasu do czasu i uważam, że jak się pojawi więcej takich tematów to powstanie chaos. Temat powinien być ułatwieniem, drogowskazem dla szukających odpowiedzi na konkretne rzeczy.Przepraszam za offtop.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Ok, zmieniłem nazwę tematu, a jeśli jeszcze raz się taki pojawi, to będę nieuprzejmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi