PawelKult Posted May 21, 2010 Share Posted May 21, 2010 Z tego co wiem chyba da się samą asteroidę ale czy po postawieniu kopalni można ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowler Posted May 21, 2010 Share Posted May 21, 2010 Odwrotnie- można holować tylko asteroidę z kopalnią, gołej nie da rady. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PawelKult Posted May 21, 2010 Author Share Posted May 21, 2010 Dzięki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jagoda Posted May 21, 2010 Share Posted May 21, 2010 Ale o ile dobrze pamiętam to zrobiłam spolszczenie do skryptu który umożliwia załadunek i rozładunek Asteroidy do naszej ładowni. Przetłumaczyłam też skrypt który umożliwia załadunek fabryki ( kopalnia z asteroidą też ) do ładowni naszego TL. Tematy poświęcone tym skryptom można znaleźć w dziale spolszczeń. Wspominam o tym ponieważ czasem holując taką "byczą" asteroidę możemy zahaczyć i komuś lub sobie zarysować fabrykę lub inny statek. W każdym razie skrypty przydatne, używam ich. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PawelKult Posted May 21, 2010 Author Share Posted May 21, 2010 Dzięki ale ja nie używam skryptów. A czy zarysuje komuś stacje, no cóż, będę ostrożny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PawelKult Posted May 22, 2010 Author Share Posted May 22, 2010 W sumie jeszcze jedno, czy można holować kompleks i jeśli tak to czy jest jakieś ograniczeni ile fabryk naraz można holować ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jagoda Posted May 22, 2010 Share Posted May 22, 2010 Nie trzeba holować o ile posiadasz skrypt FCC. Za pomocą przypisanych klawiszy można przemieszczać cały kompleks baz żadnych ograniczeń. Ale ty chyba nie używasz skryptów, więc raczej tobie nie pomogę, ale osoby lubiące skrypty rozwiążą ten problem używając skryptu FCC.Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowler Posted May 22, 2010 Share Posted May 22, 2010 CytatW sumie jeszcze jedno, czy można holować kompleks i jeśli tak to czy jest jakieś ograniczeni ile fabryk naraz można holować ?Z tego co się orientuję to kompleksu holować nie można. Musiałbyś rozłączyć wszystkie fabryki, przesunąć je pojedynczo i potem od nowa złożyć całość do kupy. Niestety stare węzły ulegną zniszczeniu i będziesz musiał kupić nowe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PawelKult Posted May 22, 2010 Author Share Posted May 22, 2010 A właśnie jest opcja rozłączenia kompleksu czy po po prostu przy holowaniu fabryka odrywa się ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowler Posted May 23, 2010 Share Posted May 23, 2010 O ile nie zmienili czegoś w nowych patchach to trzeba ręcznie rozłączyć fabryki, czyli zniszczyć węzeł. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts