Argorden Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 Gdzieś czytałem że Yacek połączył sobie Cadiusa z DDTC.Sam nie wiem jak się łączy TShips i byłbym wdzięczy jak ktoś,może Yacuś wstawiłby połączone TShips Cadiusa i DDTC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archer Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 CytatCytatArcher napisał(a):Sorkvild napisał(a):Pograłbym z tą paczką gdybym umiał połączyć TShips :A z czym chcesz połączyć?Łączenie jest dość proste, ale czasochłonne (zależy z jakim innym modem się łączy). Będę niedługo znów łączył statki Cadiusa z DDTC 1.1 to może spiszę jak to się robi. Ale nie obiecuję.Temat: Dodatkowe statki/okręty/latadła do X3:TCEDIT// Zamiana spojlera na cytat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Argorden Opublikowano 18 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 Ja tam nie widzę paczki DDTC + Cadius...A moje pytanie/prośba byłą o nią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 Paczki tam nie ma, ale jest odpowiedź na Twoje pytanie, została zacytowana, tylko nie wiem czemu w spoilerze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Argorden Opublikowano 18 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 Dzięki ale i tak sobie poradziłem:Djakoś to posklejałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 CytatDzięki ale i tak sobie poradziłem:Djakoś to posklejałem...No i OK. Mam nadzieję że wszystko dobrze zrobiłeś i nie będzie problemów w grze. Gdyby coś to pytaj, pomogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archer Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 Cytattylko nie wiem czemu w spoilerze.Po namyśle też nie wiem EUREKA !!!!!!; miało być w cytacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi