Argorden Posted May 18, 2010 Share Posted May 18, 2010 Gdzieś czytałem że Yacek połączył sobie Cadiusa z DDTC.Sam nie wiem jak się łączy TShips i byłbym wdzięczy jak ktoś,może Yacuś wstawiłby połączone TShips Cadiusa i DDTC. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Archer Posted May 18, 2010 Share Posted May 18, 2010 CytatCytatArcher napisał(a):Sorkvild napisał(a):Pograłbym z tą paczką gdybym umiał połączyć TShips :A z czym chcesz połączyć?Łączenie jest dość proste, ale czasochłonne (zależy z jakim innym modem się łączy). Będę niedługo znów łączył statki Cadiusa z DDTC 1.1 to może spiszę jak to się robi. Ale nie obiecuję.Temat: Dodatkowe statki/okręty/latadła do X3:TCEDIT// Zamiana spojlera na cytat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Argorden Posted May 18, 2010 Author Share Posted May 18, 2010 Ja tam nie widzę paczki DDTC + Cadius...A moje pytanie/prośba byłą o nią. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted May 18, 2010 Share Posted May 18, 2010 Paczki tam nie ma, ale jest odpowiedź na Twoje pytanie, została zacytowana, tylko nie wiem czemu w spoilerze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Argorden Posted May 18, 2010 Author Share Posted May 18, 2010 Dzięki ale i tak sobie poradziłem:Djakoś to posklejałem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted May 18, 2010 Share Posted May 18, 2010 CytatDzięki ale i tak sobie poradziłem:Djakoś to posklejałem...No i OK. Mam nadzieję że wszystko dobrze zrobiłeś i nie będzie problemów w grze. Gdyby coś to pytaj, pomogę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Archer Posted May 18, 2010 Share Posted May 18, 2010 Cytattylko nie wiem czemu w spoilerze.Po namyśle też nie wiem EUREKA !!!!!!; miało być w cytacie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts