Jagoda Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 Witam Granie w TC totalnie mnie już znudziło. W internecie znalazłam opisy dwóch gier strategicznych z dawnych platform jak Amiga lub Atari ST. Ponoć te gry też są dostępne na PC. Więc była bym wdzięczna jak by ktoś znalazł jakiekolwiek linki do tych gier, które można pobrać za darmo.Deuteros - The Next Millennium Reunion. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 Google, tytuly gier wpisywac oraz rapidshare dopisac. Pierwsza gre widzialem w jakiejs pacze, druga jest na dalszych stronach. W razie czego przeszukiwanie zaawansowane przeprowadzic. Ewentualnie torrent. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prowler Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 Grałem w obie na Amidze, na tamte czasy dawały masę frajdy. Reunion była dla mnie trochę za bardzo liniowa ale spędziłem przy niej sporo czasu i wspominam ją bardzo miło.Reunion na PC widziałem swego czasu w różnych serwisach abandonware, poszperaj w google. Co do Deuteros nie kojarzę żeby było oficjalnie wydane na PC, wiem że jakaś grupa fanów pracowała nad tym ale nie mam pojęcia na jakim etapie jest cały projekt.Jeśli nie znajdziesz ich na PC to zawsze możesz zainstalować jakiś emulator Amigi albo Atari ST i tym się pobawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gie_N_koV Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 WinUAE - emulator amigi, jednak nie pogracie bez oryginalnych kickstartów i romów a te są płatne. Heh, istnieją specjalne strony na których można pobrać te rzeczy bezpłatnie jednak nie zamierzam rozprowadzać piractwa po forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi