Frontier Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 Czy jest jakieś miejsce gdzie moge kupić tą broń w czystym X3:TC??? Myślałem że jak wykonam misje aldrin to wreszcie bedzie fabryka do kupieniea i wkońcu uzbroje moja OSAKE a tu same nieznaczace fabryki sa do kupienia normalnie czuje sie zawiedziony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prowler Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 Sprawdzałeś mapą Scorpa ? Jeśli nie to spróbuj. U mnie zawsze jest kilka fabryk produkujących tą broń. Jeśli u Ciebie poznikały to zapewne sprawka AI, które czasem usuwa fabryki z których mało kto przez dłuższy czas korzysta.Fabrykę do kupienia na pewno dodaje skrypt ATF Shipyard. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 Fabryka jest dostępna do kupienia w stoczni dodanej po skończeniu fabuły Aldrin. Nazywa się Ziemianie Kuźnia Projektora PO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frontier Opublikowano 14 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 Mapa scorpa nie pokazuje żadnych fabryk, jestem na etapie gdzie skończyłem holowanie terreńskiego TL i w sektorze Aldrin2 powstała stocznia tyle ze do kupienia są tylko kopalnie i mała elektrownia nic ciekawego. Yacek coś napisał że po skończeniu całej fabuły, czy to oznacza że dojda jakieś inne fabryki pod koniec fabuły?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 CytatMapa scorpa nie pokazuje żadnych fabrykNie pokazuje Ci żadnych fabryk, czy żadnych fabryk PPO? Bo to różnica. W pierwszym przypadku, albo źle skonfigurowane mapa, albo danych do niej nie wyciągnąłeś i przeglądasz domyślną mapę galaktyki. W drugim przypadku może być tak jak pisał Sorkvild, ale ja grałem z różnymi skryptami (MBRR, IR) i nigdy żadem wróg nie dotarł tak daleko. Fabryki powinny być na swoich miejscach, a przynajmniej ta w w sektorze Księżyc.CytatYacek coś napisał że po skończeniu całej fabuły, czy to oznacza że dojda jakieś inne fabryki pod koniec fabuły??Tak jest. Zobacz do FAQ misji fabuły TC, fabuła Aldrin, misja 13, ostatnie zdanie.Pamiętaj też o Encyklopedii w TC, dzięki niej tez dowiesz się gdzie można dany towar kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prowler Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 CytatCytatMapa scorpa nie pokazuje żadnych fabrykNie pokazuje Ci żadnych fabryk, czy żadnych fabryk PPO? Bo to różnica. W pierwszym przypadku, albo źle skonfigurowane mapa, albo danych do niej nie wyciągnąłeś i przeglądasz domyślną mapę galaktyki. W drugim przypadku może być tak jak pisał Sorkvild, ale ja grałem z różnymi skryptami (MBRR, IR) i nigdy żadem wróg nie dotarł tak daleko. Fabryki powinny być na swoich miejscach, a przynajmniej ta w w sektorze Księżyc.Nie Sorkvild tylko ja Chodziło mi o to, że być może AI usunęło te fabryki samoczynnie jak czasami dzieje się z tymi, które mają problemy z dostawami albo z których nikt nie skupuje produktów. W sektorach ziemian jest to dosyć częste i nie potrzeba wcale wrogich statków, fabryki znikają same. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frontier Opublikowano 14 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 Ciekawych rzeczy sie dowiedziałem , mape scorpa mam oczywiscie dobrze skonfigurowana to chyba podstawowe narzedzie w tej grze. Nigdy nie miałem fabryki PSP w sektorze Księżyc z encyklopedi też korzystam ale PSP według mojej encyklopedij da sie kupić tylko z drugiej reki czyli w ich dokach zaopatrzeniowych i bazach ale cieżko to kupić z drugiej ręki jak nikt w kosmosie ich nie produkuje Prowler napewno ma racje skoro wy macie ta fabryke w sektorze księżyca to u mnie AI musiało ja zlikwidowac zanim dotarłem do tego sektora. Została mi ostatnia misja terran i wreszcie sobie uzbroje Osake. (tylko najpierw je musze wyprodukować ) Dziekuje za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi