STx89 Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 Zakładam nowy temat bo nie widziałem jeszcze na tym forum, by ktoś pisał o swoich doświadczeniach z Loterią w biuletynie informacyjnym.Ciekawi mnie czy ktoś z was kiedykolwiek coś wygrał... czy to jest możliwe? Loteria była już w X2, i przyznam się często bawiłem się w to łudzony wizją milionowych wygranych i darmowych statków klasy TL... ale czy to ma sens? Kupiłem niezliczoną ilość losów zarówno w X2 jak i X3, i jak była cisza, tak jest dalej. Zastanawiam się czy to nie zwykła ściema, ale w Totka przecież wygrać można (mówie o tym prawdziwym), a mimo tego, że czasem gram to i tak nie wygrywam .W dziale ze skryptami jest mod, który dodaje loterie do BBS... ale po co ma dodawać skoro ona już jest? Chyba że on właśnie dodaje loterie z możliwymi wygranymi, a ta obecna to kicha.Ktoś zna odpowiedź? Jeżeli ktoś już wygrał to szczerze gratuluje samozaparcia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 CytatW dziale ze skryptami jest mod, który dodaje loterie do BBS... ale po co ma dodawać skoro ona już jest? Chyba że on właśnie dodaje loterie z możliwymi wygranymi, a ta obecna to kicha.Loteria w X3 to zwykle naciaganie na kase. Nigdy nic nie wygrasz. Jesli chcesz cos wygrywac to wrzuc sobie wlasnie ten skrypt BBS autorstwa Cycrowa. Na loterii mozna wygrac, oprocz tego mozna pograc w Blackjacka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STx89 Opublikowano 19 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 CytatLoteria w X3 to zwykle naciaganie na kase.Ehhh... i cała magia prysła ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azakal Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 A ja w BlackJacka wygrałem 400000. W prawdzie na początku wychodziłem na zero lub nawet na minus ale po paru partyjkach odegrałem się ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El_Dar Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 co do loterii to na starym/martwym forum ktoś się chwalił że wygrał (kilka-kilkanaście milionów), nie pamiętam kto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 _RA wygrał 50 milionów. Mnie kilka razy trafiły się wygrane rzędu jednego miliona, do tego kilka statków klasy M5-3. Ale to raczej w poprzedniej grze, w tej nie mam takiego szczęścia go wygranych statków. Zresztą ostatnio bardzo rzadko dokuję więc i ofert w BBS-ach tyle co w poprzedniej grze nie mam. Oczywiście wszystko to dzięki skryptowi Cycrowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskito Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 to po co ja kupilem losy zainstaluje skrypt i zobacze efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 A po co ludzie grają Totolotka? Takie same efekty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balrog55 Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Tak,loteria w X-ach to naciąganie na kasę szczególnie początkujących graczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 CytatA po co ludzie grają Totolotka? Takie same efekty. Była kiedyś o tym dyskusja na Egoforum. Szanse wygrania w loterię jest taka sama, jak w realnym świecie Zaś w plikach językowych gry znajduje się informacja o wygranej w tejże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S11 Opublikowano 28 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 Jutro w realu ma być kumulacja coś koło 35 milionów, może nie jest to tak całkiem bez szans. Zawsze troszkę można obstawić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S11 Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 I jak tam, wygrał ktoś 35 milionów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El_Dar Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 4 razy po 9 z kawałkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starjacker0 Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Pierwsza moja wygrana w ciagu 3 gier: Jaguar Zwiadowca. Strasznie ciezko bylo wygrac . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi