STx89 Posted July 19, 2008 Share Posted July 19, 2008 Zakładam nowy temat bo nie widziałem jeszcze na tym forum, by ktoś pisał o swoich doświadczeniach z Loterią w biuletynie informacyjnym.Ciekawi mnie czy ktoś z was kiedykolwiek coś wygrał... czy to jest możliwe? Loteria była już w X2, i przyznam się często bawiłem się w to łudzony wizją milionowych wygranych i darmowych statków klasy TL... ale czy to ma sens? Kupiłem niezliczoną ilość losów zarówno w X2 jak i X3, i jak była cisza, tak jest dalej. Zastanawiam się czy to nie zwykła ściema, ale w Totka przecież wygrać można (mówie o tym prawdziwym), a mimo tego, że czasem gram to i tak nie wygrywam .W dziale ze skryptami jest mod, który dodaje loterie do BBS... ale po co ma dodawać skoro ona już jest? Chyba że on właśnie dodaje loterie z możliwymi wygranymi, a ta obecna to kicha.Ktoś zna odpowiedź? Jeżeli ktoś już wygrał to szczerze gratuluje samozaparcia . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sorkvild Posted July 19, 2008 Share Posted July 19, 2008 CytatW dziale ze skryptami jest mod, który dodaje loterie do BBS... ale po co ma dodawać skoro ona już jest? Chyba że on właśnie dodaje loterie z możliwymi wygranymi, a ta obecna to kicha.Loteria w X3 to zwykle naciaganie na kase. Nigdy nic nie wygrasz. Jesli chcesz cos wygrywac to wrzuc sobie wlasnie ten skrypt BBS autorstwa Cycrowa. Na loterii mozna wygrac, oprocz tego mozna pograc w Blackjacka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
STx89 Posted July 19, 2008 Author Share Posted July 19, 2008 CytatLoteria w X3 to zwykle naciaganie na kase.Ehhh... i cała magia prysła ;D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azakal Posted July 19, 2008 Share Posted July 19, 2008 A ja w BlackJacka wygrałem 400000. W prawdzie na początku wychodziłem na zero lub nawet na minus ale po paru partyjkach odegrałem się ] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
El_Dar Posted July 19, 2008 Share Posted July 19, 2008 co do loterii to na starym/martwym forum ktoś się chwalił że wygrał (kilka-kilkanaście milionów), nie pamiętam kto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted July 19, 2008 Share Posted July 19, 2008 _RA wygrał 50 milionów. Mnie kilka razy trafiły się wygrane rzędu jednego miliona, do tego kilka statków klasy M5-3. Ale to raczej w poprzedniej grze, w tej nie mam takiego szczęścia go wygranych statków. Zresztą ostatnio bardzo rzadko dokuję więc i ofert w BBS-ach tyle co w poprzedniej grze nie mam. Oczywiście wszystko to dzięki skryptowi Cycrowa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moskito Posted July 20, 2008 Share Posted July 20, 2008 to po co ja kupilem losy zainstaluje skrypt i zobacze efekty Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted July 20, 2008 Share Posted July 20, 2008 A po co ludzie grają Totolotka? Takie same efekty. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balrog55 Posted July 25, 2008 Share Posted July 25, 2008 Tak,loteria w X-ach to naciąganie na kasę szczególnie początkujących graczy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Riess Posted July 25, 2008 Share Posted July 25, 2008 CytatA po co ludzie grają Totolotka? Takie same efekty. Była kiedyś o tym dyskusja na Egoforum. Szanse wygrania w loterię jest taka sama, jak w realnym świecie Zaś w plikach językowych gry znajduje się informacja o wygranej w tejże. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S11 Posted July 28, 2008 Share Posted July 28, 2008 Jutro w realu ma być kumulacja coś koło 35 milionów, może nie jest to tak całkiem bez szans. Zawsze troszkę można obstawić . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
S11 Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 I jak tam, wygrał ktoś 35 milionów? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
El_Dar Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 4 razy po 9 z kawałkiem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
starjacker0 Posted August 30, 2008 Share Posted August 30, 2008 Pierwsza moja wygrana w ciagu 3 gier: Jaguar Zwiadowca. Strasznie ciezko bylo wygrac . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts