Jump to content

Loteria BBS

STx89
 Share

Recommended Posts

Zakładam nowy temat bo nie widziałem jeszcze na tym forum, by ktoś pisał o swoich doświadczeniach z Loterią w biuletynie informacyjnym.

Ciekawi mnie czy ktoś z was kiedykolwiek coś wygrał... czy to jest możliwe? Loteria była już w X2, i przyznam się często bawiłem się w to łudzony wizją milionowych wygranych i darmowych statków klasy TL... ale czy to ma sens? Kupiłem niezliczoną ilość losów zarówno w X2 jak i X3, i jak była cisza, tak jest dalej. Zastanawiam się czy to nie zwykła ściema, ale w Totka przecież wygrać można (mówie o tym prawdziwym), a mimo tego, że czasem gram to i tak nie wygrywam 😆.

W dziale ze skryptami jest mod, który dodaje loterie do BBS... ale po co ma dodawać skoro ona już jest? Chyba że on właśnie dodaje loterie z możliwymi wygranymi, a ta obecna to kicha.

Ktoś zna odpowiedź? Jeżeli ktoś już wygrał to szczerze gratuluje samozaparcia 😆.

Cytat

W dziale ze skryptami jest mod, który dodaje loterie do BBS... ale po co ma dodawać skoro ona już jest? Chyba że on właśnie dodaje loterie z możliwymi wygranymi, a ta obecna to kicha.

Loteria w X3 to zwykle naciaganie na kase. Nigdy nic nie wygrasz. Jesli chcesz cos wygrywac to wrzuc sobie wlasnie ten skrypt BBS autorstwa Cycrowa. Na loterii mozna wygrac, oprocz tego mozna pograc w Blackjacka.

_RA wygrał 50 milionów. Mnie kilka razy trafiły się wygrane rzędu jednego miliona, do tego kilka statków klasy M5-3. Ale to raczej w poprzedniej grze, w tej nie mam takiego szczęścia go wygranych statków. Zresztą ostatnio bardzo rzadko dokuję więc i ofert w BBS-ach tyle co w poprzedniej grze nie mam. Oczywiście wszystko to dzięki skryptowi Cycrowa.

Cytat

A po co ludzie grają Totolotka? Takie same efekty. 😆

Była kiedyś o tym dyskusja na Egoforum. Szanse wygrania w loterię jest taka sama, jak w realnym świecie 😆

Zaś w plikach językowych gry znajduje się informacja o wygranej w tejże.

• 1 month later...