Jump to content

Gdzie jest Jackson?

Balduran
 Share

Recommended Posts

Czesc, mam pewien problem w kampanii "Obronca terranski":

Wykonalem misje 5 (przewiozlem tych 2 kosmonautow na stacje w Heretic's End) i... nic... nie mam zadnej kolejnej misji ani nic. Znalazlem solucje, w ktorej autor napisal, ze trzeba porozmawiac z Jacksonem. Tyle ze nigdzie go nie ma... Wczytywalem gre kilka razy i nic. Czekanie tez nic nie daje.

Mial ktos ten problem? Wiecie co mozna na to poradzic?

W sumie to i tak już mi to wszystko wisi, czy ktokolwiek pomyśli ze jestem wredną suką. Ale w FAQ misji Yacek wszystko ładnie opisał i przygotował właśnie po to żeby inni z tego korzystali. Więc nie wiem czy większość ludzi tego forum nie umie, nie potrafi czytać czy jaki #$%@. Wystarczy kliknąć parę razy by znaleźć samemu odpowiedź. A może to forum jest tak skomplikowanie skonstruowane że ludzie nie potrafią znaleźć opcji SZUKAJ jak i innych działów i ich poddziałów 😀 Ręce same opadają. Ja nie jestem wszechwiedząca, ale skorzystanie z opcji szukaj nie wywiera na mnie żadnego większego wysiłku.

Nie, wcale nie mam go za debila. Aczkolwiek to jest na porządku dziennym że z jakiegoś powodu każdy robi sobie co chce.

Mamy 10 tematów o tym co lepsze Vidar czy Hypek, tysiąc pięćset, sto dziewięćset tematów typu: Mam problem, Mały duży problem, Maciupki problem, W sumie nie problem, ale mam problem idt itp. Po protu przeleć się po forum a zrozumiesz o czym mówię a raczej piszę. Potem osoby które regularnie bywają i używają tego forum i używają nagminnie opcji szukaj ( bo to dla nas nie problem ) wpisując słowo kluczowe w wyszukiwarce wysypuje mi 20 stron 😀. Rozumiesz do czego teraz zmierzam?