Balduran Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Czesc, mam pewien problem w kampanii "Obronca terranski":Wykonalem misje 5 (przewiozlem tych 2 kosmonautow na stacje w Heretic's End) i... nic... nie mam zadnej kolejnej misji ani nic. Znalazlem solucje, w ktorej autor napisal, ze trzeba porozmawiac z Jacksonem. Tyle ze nigdzie go nie ma... Wczytywalem gre kilka razy i nic. Czekanie tez nic nie daje.Mial ktos ten problem? Wiecie co mozna na to poradzic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 1. Zobacz do FAQ misji fabuły TC2. Czytałeś forum? Szukałeś na nim informacji? Dopiero co było o tym pisane: http://xudb.pl/topic/1215-re-dziwne-wiadomo-ci/page__pid__18257__st__10#entry18257, co prawda temat mylący (jak zwykle ktoś pisze po za tematem) ale wyszukiwarka działa, a Jackson tam się pojawia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagoda Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 To że ludzie mają problemy i wszyscy zakładają odmienne tematy to już jest norma Ave Burdel. Ale że jest temat poświęcony na fabuły i otwierać nowy, kolejny "problematyczny" temat to już przesada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 No to może kolega Balduran napisze dlaczego nie zaglądał do FAQ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagoda Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 W sumie to i tak już mi to wszystko wisi, czy ktokolwiek pomyśli ze jestem wredną suką. Ale w FAQ misji Yacek wszystko ładnie opisał i przygotował właśnie po to żeby inni z tego korzystali. Więc nie wiem czy większość ludzi tego forum nie umie, nie potrafi czytać czy jaki #$%@. Wystarczy kliknąć parę razy by znaleźć samemu odpowiedź. A może to forum jest tak skomplikowanie skonstruowane że ludzie nie potrafią znaleźć opcji SZUKAJ jak i innych działów i ich poddziałów Ręce same opadają. Ja nie jestem wszechwiedząca, ale skorzystanie z opcji szukaj nie wywiera na mnie żadnego większego wysiłku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość berengar Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagoda Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Nie, wcale nie mam go za debila. Aczkolwiek to jest na porządku dziennym że z jakiegoś powodu każdy robi sobie co chce.Mamy 10 tematów o tym co lepsze Vidar czy Hypek, tysiąc pięćset, sto dziewięćset tematów typu: Mam problem, Mały duży problem, Maciupki problem, W sumie nie problem, ale mam problem idt itp. Po protu przeleć się po forum a zrozumiesz o czym mówię a raczej piszę. Potem osoby które regularnie bywają i używają tego forum i używają nagminnie opcji szukaj ( bo to dla nas nie problem ) wpisując słowo kluczowe w wyszukiwarce wysypuje mi 20 stron . Rozumiesz do czego teraz zmierzam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość berengar Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 Skończcie offtop, poczekamy na autora. Następny post nie na temat leci do kosza.LeWaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi