Sorkvild Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=231478 (LV)Ten skrypt jest juz od dosc dawna na forumBank, stocznia, gielda, handlowcy, badania, bank, uslugi terraformerskie. Troche tego jest, to bardzo obszerny skrypt typu 'kobyla'. Kilka jego modulow mnie zainteresowalo i zapytam sie Was, czy moze ktos juz mial stycznosc lub testowal tenze skrypt ? Chcialbym sam sie przekonac, ale nie lubie instalowac pluginow zupelnie w ciemno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość berengar Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 10 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Masz racje, ja tez nie ogarniam takich rozbudowanych skryptow z jednego wzgledu. Wiadomo, ze wiekszosc funkcji lezy odlogiem niewykorzystana przez gracza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prowler Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Pamiętam, że Balbinka swego czasu pisała o tym skrypcie, sporo zamieszania wprowadzał we wszechświecie. Ja po różnych perturbacjach ze skryptami typu Improved Races jakoś nie miałem przekonania żeby przetestować również ten ale może kiedyś się skuszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad162 Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 bardzo fajna jest opcja bank gdzie możesz złożyć pieniądze a później zarabiać na odsetkach ogólnie skrypt jest fajny dodaje nową cholernie ekspansywną rase ("szybkość ekspansji" da się bardzo prosto ustawić tyle że trzeba zmodyfikować pewną linie w jednym pliku nawet jest to wskazane przez autora)Ale jak to wiadomo wszystkim nowa rasa nowe statki większe obciążenie dla procesora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balbinka Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 IL??? Coz ...... AAAA Witam.Z punktu widzenia wojownika i straznika granic uni galaktycznej to il jest pasozytem dobrze wyposazowym w statki i sprzet bojowy ale jak sobie wyobrazacie opaslego kupca za steremi mysliwca ?????. ale przejdzmy do rzeczy IL podbija sektor po sektorze niezaleznie od ras nie jestes ich przyjacielem choc tolerujacie jako potencjalnego klijenta . Jak staniesz im na drodze do zysku to jestes wrogiem wiec beda cie atakowac przy kazdej okazji .Wlacznie z nalotami na twoje sektory a w tym sa grozni pojawia sie dosc spora flota dobrze wyposazina z rozkazem przejecia sektoru , apropo wyposazenia zlapalam bombowsiec M7 z 5000 mlotami (rakiety po 80 000 za sztuke ) po przejeciu sektora przez IL jest malo nzlomu ale statki IL staja bezbronne jak barani zpowodu braku amunicji do dzial choc mozna sie nadziac o tym cza pamietac . Pozatym ??jako wojownik nie korzystalam z innych opcji oferowanych przez ta kupiecka rase pozdrowienia Joanna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 14 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 Eeeh.. Rasa ekspansywna, zajmowanie sektorow ? Szczerze mowiac to nie lubie jak sektory zmieniaja wlasciciela. Myslalem ze te laboratoria siedza w jednym sektorze i mozna korzystac z ich uslug. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arw1 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Czy jest jakieś spolszczenie??????????????????P.S jeśli jest to sory, lecz forum przekopałem już chyba całe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 CytatCzy jest jakieś spolszczenie??????????????????Nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arw1 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 CytatCytatCzy jest jakieś spolszczenie??????????????????Nie ma.A czy możliwa jest próźba z wykonaniem? Jo w angolu/włoskim słaby jestem, a niemca tylko ze słuchu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi