kuba723 Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Witam Słyszałem że w jednym z sektorów ziemskich znajduje się baza piratów i chciałbym prosić o jej współrzędne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Zainstaluj mapę Scorpa. Habitat jest w jednym z nieznanych sektorów za Obłokiem Oorta, lokalizacja losowa, więc nic ci nie da podanie współrzędnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba723 Opublikowano 9 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Czasami moze go tam nie byc, bo Terranie moga zniszczyc te stacje. U mnie juz stalo sie to dwa razy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phantom Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 U mnie habibaty w ogóle cały czas zmieniają swoje położenie(tylko nie te w pirackich).Edit:Sorry, pomyliłem się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 CytatU mnie habibaty w ogóle cały czas zmieniają swoje połorzenie(tylko nie te w pirackich).Nie wiem co to znaczy "połorzenie", ale domyślam się, że to coś związanego z lokalizacją. W TC Habitaty stały się bardziej mobilne i już po kilku godzinach gry większość tych znanych z X3R lokalizacji Habitatów idzie w zapomnienie. Jak zauważyłeś, pozostają na swoich stałych miejscach tylko te znajdujące się w sektorach pirackich. O tym dlaczego tak się dzieje można przeczytać w Encyklopedii w TC, w opisie Habitatu Pirackiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lizard Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 CytatCytatU mnie habibaty w ogóle cały czas zmieniają swoje połorzenie(tylko nie te w pirackich).Nie wiem co to znaczy "połorzenie".Nie no proszę cię. CytatZainstaluj mapę Scorpa. Habitat jest w jednym z nieznanych sektorów za Obłokiem Oorta, lokalizacja losowa, więc nic ci nie da podanie współrzędnych.Bardziej można by się doczepić do słowa lokalizacja. Geometrię wszyscy mieliśmy i raczej odczytywało się współrzędne X Y Z jako Położenie a nie lokalizacja. Tak tylko tyci się czepiam Generalnie oba określenia są prawidłowe, aczkolwiek jeżeli chodzi o współrzędne to bardziej pasuje Położenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 CytatGeneralnie oba określenia są prawidłowe, aczkolwiek jeżeli chodzi o współrzędne to bardziej pasuje Położenie.Położenie tak, ale nie "'połorzenie". Widzisz różnicę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lizard Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 Edit.Modyfikacja postu.forumowiczów Xudb przepraszam za swoje niedojrzałą wypowiedź i spowodowanie niepotrzebnego zamieszania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 A FF ze słownikiem nie wystarczy? Sam używam i wiem kiedy błędy piszę. Ale dzięki niemu mam szansę poprawić na bieżąco.Do tego robisz igły z widły. Zwróciłem delikatnie uwagę na błędne słowo w poście, a ty się czepiasz.Dyskusje na temat błędów uważam w tym temacie za wyczerpaną. Chcesz coś zasugerować, pisz w dziale o sugestii o forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi