Balbinka Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 WItam . Smutna jestem bo nie potrafie sobie poradzic z takim (shitem)nie bede sie tu wyrazac:( mam problem z takim czyms o nr448686 PCK i wyszlo nato ze to PCK dotyczy rowniez mnie czylo ( PANICZNIE CIEZKO KAPUJACA )Ja wiem zaraz bedziecie gegac , a to bylo tyle razy walkowane na forum ,a to takie proste, a to to a to tamto .ale dlawas jest to proste a dlamnie czarna magia ,wyznacie sie na informatyce a ja na prolektowaniu przeszczeni i urbanistyce a nie na kompie , jesli bylby ktos taki mily i zalatwil ten pliczek na cacy to bede wdziecvzna mam nadzieje ze wszyscy wiedza oco mi chodzi , BO ja NIE ?z pozdrowieniami Joanna PS.to plik z jakiegos Skrypta ale nie mam pojecia z jakiego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 To jest skrypt Apricot Beam Dock v3. Musisz go sobie sciagnac z tej strony.http://apricotmappingservice.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El_Dar Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 Balbinka zapewne ma ten skrypt tylko chodzi o spolszczenie lub o brak 488686.PCK ja przynajmniej tak to zrozumiałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balbinka Opublikowano 19 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 Witam i pozdrawiam Ja nie wiem jak to wyrazic ale mam wrazenie ze jestescie niedoceniani Serdeczne dzieki za szybka odpowiedz CytatBalbinka zapewne ma ten skrypt tylko chodzi o spolszczenie lub o brak 488686.PCK ja przynajmniej tak to zrozumiałemmasz zupelnas slusznosc brak mozliwosci zmiany NR 44 na 48 oto mi chodzi samego scrypta posiadam ale mam readtexty plis Prosze zmiencie mi taki plik na 48 i poslijcie na maila <!-- e -->Ronnin@poczta.onet.pl<!-- e -->z gory dzieki .z pozrowieniami Joanna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 Balbinka, wiesz jak mnie odszukać na Skype. Odezwij się to ci pomogę z tym plikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balbinka Opublikowano 19 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 Witam i pozdrawiam Sorrki Yacos ale stawialam system i nie mam na skype nic i nikogo jak mozesz to moj Skype to joanna_andre jak mozesz to poszuka mnie ja jestem caly czas i gram na X3 Joanna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi