Argorden Opublikowano 3 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 Witam,jestem na forum nowy ale to nie znaczy że już przez rejstracją nie poznałem go:D.Dopiero od niedawna gram w X3TC i ejst to moja pierwsza gra z serii X.Ale przejdźmy do sedna sprawy,otóż kilka dni temu nie maiłem problemu z uruchomieniem Plugin Configuracion przypisanym klawiszem.A teraz przypisuje klawisz i robie klick i nic ] .Już próbowałem wszystkiego,reinstalka ponowne sciągnięcie skryptu itp.Więc proszę o pomoc Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 4 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 A masz inne skrypty, które korzystają z PCM? Bo ona sam w sobie nic nie daje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Argorden Opublikowano 4 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 Próbowałem wszystkiego, "na czysto" z różnymi skryptami lub samymi skryptami twórcy Plugin menagera czy CPC.Oczywiście mam Plugin Menager Litle dla jasności Zresztą już z niego kiedyś korzystałem, miałem wtedy tylko NPC Baling(nie wiem czy dobrze pisze) i go z łatwoscią konfigurowałem a po kilku dniach nagle ZONK nie działa ] Nie przypominam sobie żebym jakieś skrypty dodawał.Zrobiłem reinstalke,zainstalowałem PML i CPC oraz NPC iiii.... ] nie działa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 4 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 Klawisz skrótu przypisałeś? Zapisałeś zmiany w profilu? Zobacz czy nie masz dwóch takich samych pozycji do przypisania klawisza dla tego skryptu. Przypisz klawisz do drugiej.Jak masz jedną pozycję, to zobacz czy nie ma konfliktu z innym poleceniem dla przypisane skrótu. usuń przypisany skrót, zapisz, przypisz inny skrót.PM Lite jest też do bani, lepiej instalować skrypty ręcznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Argorden Opublikowano 4 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 Zrobiłem jeszcze raz reinstalke wszystkiego wraz z PM Litle i ZONK...działa Post przed rozwiązaniem się problemu:SpoilerPrzecież nie jestem głupi sprawdzałem wiele klawiszy które były "wolne"...muszę spróbować z ręczną instalacją, ale najbardziej dziwi mnie to że kilka dni temu opcja działała zresztą nigdy nie miałem problemów z PM Litle....EDITJak wypakować plik spk. ?Użyłem SPK Explorer i wywala mi podczas wypakowywania błędy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 4 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 Prawym klawiszem na spk i wybierz Explore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 4 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 Nie zawsze działa. Nowy PM Lite nie do końca jest kompatybilny z spk ze starego i na odwrót. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Argorden Opublikowano 5 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Dzięki za pomoc a temat do zamknięcia...Ale nie usuwajcie,zostawcie dla przestrogi PM Litle jest Bee ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 CytatDzięki za pomoc a temat do zamknięcia...Ale nie usuwajcie,zostawcie dla przestrogi PM Litle jest Bee ]Zawsze to mówiłem.Tematów, nie zamykamy (no chyba że tematy typu :kilka pytań") Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi