Yacek Opublikowano 3 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 Skrypt Ware Blueprint Manager pozwala poddać analizie i przerobić na plany w naszym HQ nie tylko statki. Korzystając z tego ulepszenia będzie można w Kwaterze Głównej tworzyć plany prawie każdego towaru w tym Broni, Sprzętu, Stacji, a także niektórych Oprogramowań. Ta usługa ma swoją cenę, analiza towarów w celu uzyskania planów, będzie kosztować co najmniej 10 milionów kredytów. Dodatkowo plany, które nie są już potrzebne mogą zostać zniszczone.Starsze Kwatery Główne mogą wymagać aktualizacji dla współdziałania z tą usługą. Modernizacja Kwatery Głównej jest w możliwa razie potrzeby i wymaga jednorazowej opłaty.Przed modernizacją należy oddokować wszystkie statki z HQ. Po demontażu pojawi się statek klasy TL, nową HQ w ładowni. Wszystkie towary ze starej HQ zostaną przywrócone w nowej.Skrypt dostępny jest w kilku wersjach różniących się czasem wykonywania planów i budowy towarów, oraz potrzebnych surowców.Spolszczenie jak zwykle na Mamucie. Link do spolszczenia w temacie o spolszczeniach skryptów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagoda Opublikowano 4 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 Mimo to ja wolę skrypt Logaina Ablerta. Wszystkie jego skrypty tworzą jeden wielki skrypt, które uzupełniają się wzajemnie. A zjednoczone menu pozwoli tymi wszystkimi skryptami zarządzać w jednym Menu, co czyni łatwy i szybki dostęp. W tym tez samym Menu będziemy mogli ustawiać możliwość co tak naprawdę ma być wymagane przy produkcji Statków, Fabryk, Uzbrojenia, czy nawet Udoskonaleń do naszych statków jak Napęd Skokowy, czy Polecenia Handlowe MK I. Jak ktoś nie lubi uganiać się za przykładowo za Mikrochipami lub częściami komputerowymi może sobie to po prostu wyłączyć. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 4 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 A ja jestem minimalistą, wolę taki prosty, mający dwie opcje skrypt, niż wielkie kobyły z dziesiątkami opcji, które robią wszystko za mnie. Z czego połowa tych opcji jest mi do niczego nie potrzebna, a drugiej połowy boje się używać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 5 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Jest nowa wersja skryptu 2.1, uaktualnione spolszczenie na Mamucie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gulip Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 szukałem tego skryptu także w linkach z tego tematu:http://xudb.pl/topic/2203-baza-skryptow-i-modow-dla-gier-serii-x/i kicha . Może ktoś pomoże, z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bell Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Proszę bardzo http://www.sendspace.pl/file/cd631105d8bd8ccbbccfe52 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gulip Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Wielkie dzięki Bell.Zainstalowałem i działa, właśnie produkuję projektor punktu osobliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi