mike Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Witam mam problem ze "strzelaniem" z promienia holowniczego (instrukcja przeczytana) podchodzę do stacji na około 1km (nie ważne w jakiej wieży "laser" jest zainstalowany) wybieram cel naciskam fire ale nic się nie dzieje ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 1 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 Wstawiaj do tylnej wieży, podleć bliżej. Powinien wystrzelić jakiś promień. Czy złapie stacje czy nie to już inna sprawa, ale coś powinno z armatki wystrzelić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prowler Opublikowano 1 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 Na jakim statku ją zamontowałeś ? Powinno być tak jak pisał LeWaR, a jeśli zupełnie nic się nie dzieje to statek może mieć zbyt słaby generator energii laserów by w praktyce używać tego promienia.Edit: jeszcze podstawowa kwestia- musisz 'siedzieć' w danej wieżyczce by oddać strzał z broni w którą ona jest wyposażona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike Opublikowano 1 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 CytatNa jakim statku ją zamontowałeś ? Powinno być tak jak pisał LeWaR, a jeśli zupełnie nic się nie dzieje to statek może mieć zbyt słaby generator energii laserów by w praktyce używać tego promienia.Tego nie brałem pod uwagę, laser montowałem na "demeter górnik"mistralu"mistralu super-frachtowcu" montowałem w przedniej-tylnej wieżyczce, nawet jak była możliwość "pakowałem" 2szt do wieżyczki ale to nic nie dawało, podlatywałem na 800m, laser nie działa, nie ma żadnego promienia, kompletne "kaput". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prowler Opublikowano 1 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 Musisz niestety zainwestować w coś większego. Ja zawsze używam do holowania M6 albo TL, przy TS pojawia się problem o którym pisałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kedudg Opublikowano 1 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 no i aby wystrzelić z promienia holowniczego trzeba się znajdować w tej wieży gdzie go zainstalowano lub mieć ja na pulpicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 1 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 Może poćwicz najpierw strzelanie z Promienia Holowniczego na czymś mniejszym, jakimś własnym statku. Uważaj aby nie mieć w wieżyczce innej broni, oprócz Promienia, bo zniszczysz sobie statek. Jak poćwiczysz, będziesz wiedział o co biega i wtedy spokojnie ruszysz stację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike Opublikowano 1 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 Prowler miał racje te statki co mam są za słabe mimo że laser jest naładowany na 100% nie da się strzelić ale gdy kupiłem Centaura wszystko działa jak należy fabrykę bez problemu przemieściłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamek9 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 A czy tym promieniem przetransportuję fabryke rudy albo krzemu ? Chodzi mi o cały "głaz" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BetonowaAnakonda Opublikowano 26 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Tak ale najpierw postaw fabrykę na głazie a potem przenoś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi