Sorkvild Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=239591Witam ,mial ktos do czynienia z tym fixem czy ja pierwszy mam go testowac ? Przebrnalem przez liste zmian i TO jest TO, bo bardzo wiele rzeczy ,ktore mi przeszkadzaly jest uwzglednionych w tej poprawce. Jest to kompatybilne z patchem 2.6 oczywiscie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Nie miałem. Jak możesz przetestować i opisać co się zmienia, byłoby fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Bede z tym gral na dniach i potem podziele sie spostrzezeniami. Z tego co przegladalem to raczej nie ma tam zmian w obrebie plikow tekstowych, wiec mysle ze nawet na polska wersje mozna to nalozyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Z tego co czytam w tamtym temacie na forum Ego to sporo zmian wprowadzono w pliku 0001, więc może jednak nie do końca z tym spolszczeniem będzie OK. To znaczy że zmiany wprowadzono w pliku 0001-L044.xml i nie będzie ich w polskim pliku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 5 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Poki co gram z tym, zmiany o ktorych pisze autor sa widoczne. Dla kogos kto gra w wersje ang. to moim zdaniem jest to wysmienity i wart zainstalowania patch i co najlepsze autor go na biezaco koryguje gdy tylko Ego wydaje oficjalna late. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi