Sorkvild Posted April 30, 2010 Share Posted April 30, 2010 http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=239591Witam ,mial ktos do czynienia z tym fixem czy ja pierwszy mam go testowac ? Przebrnalem przez liste zmian i TO jest TO, bo bardzo wiele rzeczy ,ktore mi przeszkadzaly jest uwzglednionych w tej poprawce. Jest to kompatybilne z patchem 2.6 oczywiscie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted April 30, 2010 Share Posted April 30, 2010 Nie miałem. Jak możesz przetestować i opisać co się zmienia, byłoby fajnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sorkvild Posted April 30, 2010 Author Share Posted April 30, 2010 Bede z tym gral na dniach i potem podziele sie spostrzezeniami. Z tego co przegladalem to raczej nie ma tam zmian w obrebie plikow tekstowych, wiec mysle ze nawet na polska wersje mozna to nalozyc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted April 30, 2010 Share Posted April 30, 2010 Z tego co czytam w tamtym temacie na forum Ego to sporo zmian wprowadzono w pliku 0001, więc może jednak nie do końca z tym spolszczeniem będzie OK. To znaczy że zmiany wprowadzono w pliku 0001-L044.xml i nie będzie ich w polskim pliku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sorkvild Posted May 5, 2010 Author Share Posted May 5, 2010 Poki co gram z tym, zmiany o ktorych pisze autor sa widoczne. Dla kogos kto gra w wersje ang. to moim zdaniem jest to wysmienity i wart zainstalowania patch i co najlepsze autor go na biezaco koryguje gdy tylko Ego wydaje oficjalna late. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts