Davee Posted April 20, 2010 Share Posted April 20, 2010 Szukałem w wielu tematach, na różnych forach, ale niestety nie znalazłem odpowiedzi na męczące mnie pytanie.Chciałbym dodać produkty poprzez edytor skryptów. Wchodzę do Edytora, wybieram trade commands i tam jest linijka, która mówi mniej więcej tak: <retval/if><refobj> add <var/number> units off <var/were>. Czy ktoś wie jak to skonfigurować? Może tą komendą nie dodam produktów, a znacie inną?Z góry dziękuję za pomoc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Archer Posted April 20, 2010 Share Posted April 20, 2010 Jeżeli dobrze zrozumiałem to za darmo chcesz mieć jakiś towar na statku. Jest do tego Post [SCRIPT] X3TC Cheat Package http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=216691Cheat script dający towary, statki itd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nezumi Posted April 20, 2010 Share Posted April 20, 2010 OK to co napisalem wczesniej po zweryfikowaniu w grze jest niewazne a wiec:przy tej funkcji:<retval/if> - to zostaw puste w grze to "bez odwrotnej wartosci"<refobj> - tu wybierasz THISadd <var/number> - tu wiadomo, ilosc towaruunits off <var/were> - rodzaj towarunastepnie uruchamiasz skrypt i wybierasz statek na ktorym skrypt ma byc wykonany i tyle Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davee Posted April 21, 2010 Author Share Posted April 21, 2010 Cytat<retval/if> - to zostaw puste w grze to "bez odwrotnej wartosci"<refobj> - tu wybierasz THISSuper. Tego własnie nie wiedziałem do końca jak ustawić. Dziękuję bardzo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts