Szynszyl Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Wiem wiem tworzyłem już taki temat ale dla X3R. Sytuacja ma się tak, muszę zrobić formata, a chciałbym nie tracić tego co już ugrałem. Chce zachować stany gry i wgrane skrypty (lista jest za długa by gdzieś to zapamiętać). I teraz tak zgrałem cały folder TC z folderu Egosoft oraz katalogi t i scripts a także pliki cad i dat. Musze zgrać coś jeszcze?? Zgrywanie całego folderu gry jest moim zdaniem przesadą. Aha używam tylko skryptów nie używam modów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 To zrób dokładnie tak sam jak w przypadku X3R. Między tymi grami nie ma aż tak wielkiej różnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szynszyl Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 No oki tylko że wolałbym odświeżyć przy okazji grę ze śmieci więc kopiowanie całej gry mija się z celem. Powtarzam chce zachować savy skrypty i statki nic więcej...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 A statki jak masz instalowane? Jako mody, czy dodawałeś z plików .xsp? Jeśli ten drugi sposób to nie wiem, nie instaluję tak statków. Raczej na pewno musisz skopiować folder Plugin Manager, bo w nim zapisuje PM swoje ustawienia i dane o instalacjach, ale wtedy będą również dane o instalowanych wcześniej skryptach. Więc nic ci to nie da. Albo zrób kopię całego katalogu X3TC, albo po formacie zrób nową instalkę, dodaj patche i dopiero zrób kopię zapasową. Przyda się na przyszłość. Będziesz chciał pozbyć się jakiś skryptów lub będziesz miał inny problem z grą, zamiast instalować od nowa kopiujesz z backupu grę z patchami i już masz czystą grę, którą doprawiasz skryptami i modami wg uznania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szynszyl Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 dobra prosiłbym o ostatnią odpowiedź zgrałem folder x2tc z moich dokumentów poldery scripts i t oraz pliki cad i dat, mam tez zgrany cały folder instalacyjny plugin managera, to wystarczy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Trudno powiedzieć. Nie odpowiedziałeś na pytanie zadane w poprzednim poście, więc może okazać się to za mało. Ale o tym przekonasz się po formacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szynszyl Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Wybacz zapomniałem, tak instaluje statki przez Plugin managera, ale akurat statki mam zgrane... A czy to starczy to zaraz sprawdzę bo jestem już po formacie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 No to może brakować katalogu Plugin manager z katalogu głównego X3TC. W nim PM zapisuje dane o instalowanych skryptach i statkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi