Jagoda Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Witam serdecznie.O ile dobrze zrozumiałam i panowie tworzący mod X3 TC XTC maja zamiar udostępnić graczom funkcję Online , oczywiście o ile to nie jest kit .Więcej na ten temat XTC-Online-ConflictTak więc panowie Mod XTC przerósł moje wszelkie oczekiwania, możemy zacząć "smarować lufy" na forumowiczów lub zacząć tworzyć sojusz XUDB.PS. Panie LeWaR może jednak ten mój pomysł z KillBoardem nie był taki głupi i może się nam przydać Hmmmm jak bym czuła pismo nosem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Ta, jasne, a data publikacji 01.04 nic Ci nie mówi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 CytatPS. Panie LeWaR może jednak ten mój pomysł z KillBoardem nie był taki głupi i może się nam przydać Hmmmm jak bym czuła pismo nosem A nie zalatywało czasami zbutwiałym dowcipem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagoda Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Yacek ] popsułeś mój pryma aprilis Deammm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 CytatYacek ] popsułeś mój pryma aprilis DeammmRychło w czas, się obudziłaś z prima aprilis, trzeba było pierwszego poinformować na forum że masz ślicznego chłopczyka, bardzo podobnego do tatusia Ciekawe czy ktoś jeszcze o tym pamięta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Tryb ONLINE w X3 mozna rozbic o kant dUpy, proponuje zamknac ten temat. I Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi