Szynszyl Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 No wiec zapraszam do dzielenia się swoimi przemyśleniami. Jednak mam prośbę piszcie konstruktywną krytykę (takiej nigdy dość) albo nie piszcie wcale (no chyba ze mnie pochwalić wtedy się nie krepujcie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Na forum jest dział Opowiadania pilotów, tam masz temat Zasady działu opowiadań. Mam nadzieję że czytałeś i zgłosiłeś się do LeWaR-a?Jak na razie nie widzę, aby potrzeba zakładania tych tematów była, aż tak pilna, ale mam nadzieję że to się wkrótce zmieni i będzie co czytać. No i oczywiście że starczy Ci wytrwałości i nie skończysz jak inni po jednym, dwóch rozdziałach Trzymam kciuki, jak będzie coś do przeczytania, ocenię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szynszyl Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Od razu odpowiem, wiem ze jest dział opowiadania pilotów i czytałem regulamin. LeWar kazał mi założyć tematy w dowolnym miejscu a ty albo on mieliście je przesunąć. Co do wytrwałości, tekstu mam o wiele więcej ino że na papierze muszę go przepisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 No to spoko.Przepisuj, początek zachęcający. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szynszyl Opublikowano 2 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Pozwoliłem sobie zacząć na nowo pisać zapraszam do lektury i krytyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chak510 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 fajne fajne na prawde wspaniałe tylko możesz najpierw napisadzi na kompie później skopiować i dać tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szynszyl Opublikowano 4 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Chak chyba nie do końca kumam o co ci chodzi?? Ja właśnie tak robię że pisze na kompie mały fragment a potem po poprawieniu literówek itp wrzucam na forum. A wrzucam małymi rozdzialikami bo pisze je na bieżąco... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peroox Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Ładnie piszesz i chętnie przeczytałbym więcej. Będziesz kontunuował po miesięcznej przerwie?. Nie ma ścian tekstu wszystko czytelne. Tylko prosić o jakieś obrazki.Możesz napisać z jakich modyfikacji korzystasz? Z tego co czytałem(zaczynam) to chyba masz okręty ze Star Trecka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szynszyl Opublikowano 17 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Wiec po kolei dzieki za miłe słowa tak bede kontynuował, ino potrzebuje natchnienia Co do obrazków to celowo ich nie umieszczam gdyz ponieważ nie prtzepadam za taka przeplatanka ale może zaczne umieszczac fotki okretow. Jesli zas chodzi o modyfikacje to tak mam statki ze star treka dodaje je multi galaxy mod (zreszta nie tylko te) jednak opowiadanie jest od jakiegopś czasu pisane oddzielniie z tym co sie dzieje na moim monitorze Myślę że jakos na dniach umieszcze nowy rozdział tym razem dłuższy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi