Yacek Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Skrypt zrealizowany jako kod MD, po ściągnięciu wypakować do podkatalogu "director" w katalogu głównym gry. Jeśli nie mamy takiego katalogu, to należy go utworzyć.Skrypt Menagerie Shipyard v1 tworzy nam w losowym sektorze stocznię, w której dostępne będą wszystkie statki jakich w nie spotkamy w stoczniach, w tym statki AGI i Kha'ak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagoda Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Z tego powodu że nie da się wejść na stronę ego to nie mogę tego sprawdzić, ale czytałam ostatnio o takiej stoczni która dodaje wszystkie statki do jednej stoczni. Tylko jest jeden problem, stacja od czasu do czasu wykonuje skoki ( przemieszcza się ) to też należy pamiętać o tym by za długo nie być zadokowanym w tej stoczni. Gdy stocznia wykona skok a nasz statek będzie zadokowany, to go stracimy. Ale jak już powiedziałam nie wiem czy to jest ten skrypt, ponieważ jest parę skryptów które dodają statki. Ale skrypt może być fajny, jak ktoś lubi to może się pobawić w Krzaka i dokończyć dzieła Krzaków jakiego zaczęli w President's End Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gchojna1 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 To właśnie ta skacząca stocznia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archer Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 CytatZ tego powodu że nie da się wejść na stronę egoZ tego możeszhttp://www.egosoft.com/forum/viewtopic. ... 58Oryginał http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=274258&start=Aby wejść na ego wpisujemy http://www.egosoft.com/forum/ i kopiujemy z niedziałającego linka vievtopic.php i resztę adresu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenon.Q Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Witam,mam problem z uruchomieniem skryptu "Menagerie Shipyard V2.1".Problem polega na tym że gdy wchodzę do tego folderu pod nazwa Menagiere Shipyard są 2 foldery:directory i t.Gdy wchodzę do directory jest 1 plik pod nazwą "Menagiere.Shipyard" ,a w t też jest 1 plik pod nazwą "9555-L044.Gdy wchodzę do pliku 9555-L044 wchodzi mi na jakaś strone i tam pisze:Kod: <?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?> - <language id="44">----------------------------------------------CIACHPo co wklejasz bez sensu treść pliku językowego?To jest ostrzeżenie - w następnej kolejności post leci od razu do kosza bez gadania!LeWaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenon.Q Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Może mi ktoś powiedzieć o co z tym chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 6 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 1. Nie spamuj, uzywaj opcji edytuj, a nie pisz jeden post za drugim.2. To co zacytowałeś to plik tekstowy skryptu. Akurat w tym przypadku nie jest on wymagany. O plikach tekstowych poczytasz w FAQ w odpowiedzi "Pojawiły się readtexty..."3. Masz przekopiować wszystko do katalogu głównego gry z zachowaniem drzewka katalogów, czyli wszystkie pliki z katalogu director do katalogu director w katalogu głównym gry, wszystkie pliki z katalogu T do podkatalogu T w katalogu głównym gry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenon.Q Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Dziękuje Yacek, Ty RZĄDZISZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azakal Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 CytatDziękuje Yacek, Ty RZĄDZISZA może urządzisz? (jak w IKEA ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi