Jagoda Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Czy takie problemy nie lepiej opisywać w temacie o problemach ? Jak każdy forumowicz otworzy temat z każdym swoim problemem to na forum będą dziesiątki tematów, co spowoduje jeden wielki bałagan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Każdy ma inny problem, odpowiedni temat (odpowiednio nazwany) z rozwiązaniem problemu (jeśli takie istnieje) pozwoli komuś następnemu z takim problemem szybko znaleźć rozwiązanie, pod warunkiem że będzie na tyle cierpliwy, aby przeszukać forum, a nie od razu zakładać nowy temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagoda Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Dlatego przydało by się założyć jeden temat o nazwie Mam Problem i w tym temacie są pod tematy : Misje, Statki & Stacje, System gry, i w tych tematach szukasz odpowiedzi. Wszystko posegregowane. Bo teraz dokopanie się innych tematów trochę trwa. Mi to tam w śio ryba ile jest tematów i rozumiem że ludzie mają problemy tylko każda nowa osoba jak przyjdzie będzie miała wszystko w jednym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Może od razu wszystkie tematy wrzucić do jednego? Każdy temat, każdy post to jakiś problem.Istnieje coś takiego jak "szukaj", działa dobrze, trzeba tylko wpisać sensowne zapytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Może nie TEMATY a działy. To mogłoby mieć sens gdyby ludziska się do tego stosowały potem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentaSTAR Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Tak btw. dyskusja o segregacji topiców nie należy chyba do sprawy, którą poruszył kolega @Szynszyl. Podejrzewam że jest mu wszystko jedno czy sobie ten dział powiesicie, czy położycie, wolałby raczej posty dotyczące istoty problemu. Tyle ode mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagoda Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Chodzi o to że na forum jest coraz więcej tematów typu : Mam problem, Mam duży problem, Problem ......... Wszyscy mają problem, mam i ja... a nie lepiej te problemy wrzucić do jednego tematu, podzielić na działy ? nie każdy używa opcji szukaj, to w takim razie może w przyklejonym temacie Masz Problem, ktoś kto ma problem znajdzie interesujący go tam dział i tam coś znajdzie. Generalnie nie mam nic do Szynszyla, ba ja kocham szynszyle mają śmieszne uszka i ogonki A tak serio chodzi o to że każdy ma problem i by uniknąć w przyszłości chwili w której na pierwszej stronie forum będą widniały tylko tematy o nazwie Mam problem. Chodzi o to by w przyszłości sukcesywnie zwalczać problemy, ale nie na zasadzie zawalając główną stronę forum tematami Problem. Please Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 No a co myślisz o pomyśle z nowymi działami w głównych forach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi