Jump to content

Dyskusje o nowych tematach

Recommended Posts

Każdy ma inny problem, odpowiedni temat (odpowiednio nazwany) z rozwiązaniem problemu (jeśli takie istnieje) pozwoli komuś następnemu z takim problemem szybko znaleźć rozwiązanie, pod warunkiem że będzie na tyle cierpliwy, aby przeszukać forum, a nie od razu zakładać nowy temat.

Dlatego przydało by się założyć jeden temat o nazwie Mam Problem i w tym temacie są pod tematy : Misje, Statki & Stacje, System gry, i w tych tematach szukasz odpowiedzi. Wszystko posegregowane. Bo teraz dokopanie się innych tematów trochę trwa. Mi to tam w śio ryba ile jest tematów 🤪 i rozumiem że ludzie mają problemy tylko każda nowa osoba jak przyjdzie będzie miała wszystko w jednym temacie.

Tak btw. dyskusja o segregacji topiców nie należy chyba do sprawy, którą poruszył kolega @Szynszyl. Podejrzewam że jest mu wszystko jedno czy sobie ten dział powiesicie, czy położycie, wolałby raczej posty dotyczące istoty problemu. Tyle ode mnie.

Chodzi o to że na forum jest coraz więcej tematów typu : Mam problem, Mam duży problem, Problem ......... Wszyscy mają problem, mam i ja... 🤪 a nie lepiej te problemy wrzucić do jednego tematu, podzielić na działy ? nie każdy używa opcji szukaj, to w takim razie może w przyklejonym temacie Masz Problem, ktoś kto ma problem znajdzie interesujący go tam dział i tam coś znajdzie.

Generalnie nie mam nic do Szynszyla, ba ja kocham szynszyle 😉 mają śmieszne uszka i ogonki 😀 A tak serio chodzi o to że każdy ma problem i by uniknąć w przyszłości chwili w której na pierwszej stronie forum będą widniały tylko tematy o nazwie Mam problem. Chodzi o to by w przyszłości sukcesywnie zwalczać problemy, ale nie na zasadzie zawalając główną stronę forum tematami Problem. Please