Szynszyl Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Jak w temacie mam kompleks dwóch stacji i teraz nie wiem jak obliczyć cenę surowca wyjściowego (steków wołowych). Mam koszt produkcji wołowiny oraz ustawienie maksymalnej ceny zakupu surowców, jednak nie wiem jak obliczyć steków. kiedyś do X3R znalazłem kompleks kalkulator ale nie znalazłem czegoś takiego do TC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Szukaj, są, nawet kilka, online i nie. Zobacz na Mamuta, tam jest jeden udostępniony, zobacz do FAQ, tam też masz linka.Tylko że kompleks nie pomoże Ci z ustaleniem ceny sprzedaży produkowanych w kompleksie towarów, albo nie do końca pomoże. Wszystko zależy od lokalizacji kompleksu (tu pomoże kalkulator) i okolicznych fabryk, a te zmieniają się w trakcie gry i kalkulator tego nie widzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi