Sorkvild Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 W menu gry mam tylko jedna rozdzielczosc - 1280x1024, a chcialbym zminejszyc ja na 1024x768. Czy jest to w jakis sposob mozliwe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Jeśli Twoja karta grafiki obsługuje inne rozdziałki to tak.Na pierwszym ekranie po kliknięciu na skrót gry (ten mały ekran gdzie wybierasz "Uruchom grę") masz coś takiego jak "Ustawienia grafiki", tam zmień rozdziałkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 14 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Moze zle sie troche wyrazilem. Wlasnie w tym ekanie gdzie jest uruchom gre mam tylko jedna rodzielczosc i nie da sie zmienic na nic innego. Zupelnie tego nie rozumiem dlaczego jest tylko jedna do wyboru. Moja grafika radzi sobie w roznych rozdzielczosciach, a tu taki zonk :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 1024x768 to minimalna rozdziałka. Jaki masz monitor? Może tu leży rozwiązanie - ukryte rozdzielczości, których monitor nie obsługuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 14 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Ok problem rozwiazany. Probowalem roznych sterownikow do grafiki i wczesniej mialem omega drivers (nikomu nie polecam, crap jakich malo) i trzeba bylo wyczyscic dokladnie system i rejestr z tego badziewia i sprobowac zainstalowac ktoras wersje driverow do geforce ze stronki nvidii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S11 Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Kurczę spieczone, nie słyszałem jeszcze, żeby ktoś zrobił sterownik obsługujący tylko jedną rozdzielczość grafiki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mani Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Sorkvild, zanim zaczniesz pleść głupoty, zastanów się proszę :/. Omega Drivers nie są złymi sterownikami, ba, używam ich od ponad 3 lat, w bardzo różnych modelach/generacjach kart graficznych, i jak do tej pory, nigdy mnie nie zawiodły... Poza tym, nie instalują tyle śmieci, co oryginalne detonatory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 15 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Koniec tematu OK, ale mimo to poczulem sie wezwany do tablicy. Moje doswiadczenia z tym softem sa takie a nie inne oraz nie zamierzam juz ponownie tego instalowac. Do wszystkich, ktorzy maja problemy graficzne w X-ach i nie tylko, polecam pelne odinstalowywanie starych sterownikow programem driver cleaner. Co do wyboru rozdzielczosci to testrowalem takze na drugim komputerze i potwierdzam co powiedzial LeWaR - iz nie da sie zejsc ponizej 1024x768. Dziekuje i prosze o zamkniecie tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi