Jump to content

Zmiana rozdzielczosci grafiki w X3

Sorkvild
 Share

Recommended Posts

Moze zle sie troche wyrazilem. Wlasnie w tym ekanie gdzie jest uruchom gre mam tylko jedna rodzielczosc i nie da sie zmienic na nic innego. Zupelnie tego nie rozumiem dlaczego jest tylko jedna do wyboru. Moja grafika radzi sobie w roznych rozdzielczosciach, a tu taki zonk :/

Ok problem rozwiazany. Probowalem roznych sterownikow do grafiki i wczesniej mialem omega drivers (nikomu nie polecam, crap jakich malo) i trzeba bylo wyczyscic dokladnie system i rejestr z tego badziewia i sprobowac zainstalowac ktoras wersje driverow do geforce ze stronki nvidii.

Sorkvild, zanim zaczniesz pleść głupoty, zastanów się proszę :/.

Omega Drivers nie są złymi sterownikami, ba, używam ich od ponad 3 lat, w bardzo różnych modelach/generacjach kart graficznych, i jak do tej pory, nigdy mnie nie zawiodły... Poza tym, nie instalują tyle śmieci, co oryginalne detonatory.

Koniec tematu OK, ale mimo to poczulem sie wezwany do tablicy. Moje doswiadczenia z tym softem sa takie a nie inne oraz nie zamierzam juz ponownie tego instalowac. Do wszystkich, ktorzy maja problemy graficzne w X-ach i nie tylko, polecam pelne odinstalowywanie starych sterownikow programem driver cleaner. Co do wyboru rozdzielczosci to testrowalem takze na drugim komputerze i potwierdzam co powiedzial LeWaR - iz nie da sie zejsc ponizej 1024x768. Dziekuje i prosze o zamkniecie tematu.