Szynszyl Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Witam, był już taki temat ale za cholerę nie mogłem go znaleźć potrzebuje narzędzia które pozwoli mi za jednym zamachem nazwać kilka obiektów (najlepiej wybranych przeze mnie a nie np dana klasę). Znacie coś takiego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UEF Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Nie można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Można, może nie tak do końca, ale seryjne zmienianie nazw statków i chyba stacji umożliwia odpowiedni skrypt, poszukaj na stronie ze skryptami Ego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi