Szynszyl Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Witam w sieci jest pełno sygnaturek z rożnymi danymi, dla przykładu są z ilością przesłuchanych mp3 oraz z ilością tych które chcemy przesłuchać. Są także związane z grami (np postać w wowie ilość kasy i jej poziom). O ile wiem takie sygnaturki łatwo updatowac, jednak czy jest coś takiego dla X3 TC??Nie chodzi mi tu o gownarzeryjny szpan ale lubię się chwalić swoimi osiągnięciami, a robienie takiej sygnaturki samemu wychodzi poza moje umiejętności (a zwykły podpis tekstowy mnie nie bawi)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Nie slyszalem o czyms takim. Nie ma statystyk w sygnaturze. Mozesz najwyzej wyslac swoje staty na strone ego i zrobic sobie podpis z odpowiednim odsylaczem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi