Szynszyl Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Witam, Pisze nowy temat bo nie znalazłem odpowiednika tematu "Jestem nowy i mam kilka pytań" Sprawa jest krotka jak uruchamiam autopilota moja maksymalna prędkość jaką mogę osiągnąć spada do 50, Why?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentaSTAR Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Nie masz przypadkiem ustawionego jakiegoś powolnego celu i wydanej komendy "podążaj za mną"? W takim wypadku, póki nie odłączysz ogona, będziesz się wlókł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szynszyl Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 W sumie to mam obstawę i jeden statek ze skrzydła leci z podobna prędkością :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi