bluska Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Mam dziwny problem ponieważ jak wlatuje do sektora Nyannas Hideout sam swoim xenon L to niema żadnego problemu ale przywołuje resztę xenonów L i szable to po jakimś czasie gra się zacina brak odpowiedzi i dupa zbita. A jak leciałem ze wszystkimi naraz to to samo ale dopiero w Nyannas trochę dziwne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UEF Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Pewnie masz za słabego kompa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bluska Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Jesteś tego pewny Crysis na dx 10 wszystko full i arma 2 na wysokich X3 na najwyższych bez zacinki. To jest problem tylko z tym jednym sektorem. Przeinstalowywałem grę i DDTC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi