Szynszyl Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Jak w temacie znacie taki skrypt?? Bo latanie i szukanie TL- ów jest męczące... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Zape Scorpa instaluj. Oprocz dobrej mapy, jest tez wyszukiwarka statkow (Po przypisaniu klawisza) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szynszyl Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Ale przecież one się przemieszczają, czyżby mapa się uaktualniała do stanu gry?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Oczywiście. Poczytaj o mapie Scorpa w FAQ, jak uaktualniać dane z gry. Natomiast wyszukiwanie statków w grze przy pomocy tego skryptu pokazuje Ci aktualną ich pozycję, po godzinie, dwóch, gdy statki zmienią swoje lokalizacje możesz ponownie ich poszukac wyszukiwarką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szynszyl Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Oki wielkie dziękiUno pytanko dlaczego nie działa link do polskiej wersji mapy scorpa??Secundo pytanko wszystko pięknie działa ino mam pytanie jak mam w wyszukiwarce znaleźć statek danego typu?? Bo tam są tylko stacje sektory i chyba doki a nie ma statków... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 1. Bo nie ma wersji polskiej. Ściągasz mapę dla TC, potem spolszczenie z Mamuta.2. Statki wyszukujesz w grze, czytaj dokładnie instrukcje mapy w FAQ. W sterowaniu masz możliwość przypisania dwóch kombinacji klawiszy, pierwszy służy do aktualizacji danych dla mapy, drugi to wyszukiwarka statków. W samej mapie Scorpa też można szukać statków, F3 i okno "Goods in objects", tylko że tam znajdzie Ci statki dostępne do kupienia w stoczniach, nie latające po sektorach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szynszyl Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Oki dankeDobra wszystko ładnie pięknie tylko czemu jak klikam na wyszukanie orki to pokazuje mi tylko pozycje "pusty sektor 0,0"?? Coś się krzaczy, jest w stanie ktoś pomóc?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szynszyl Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Moje pytanie zanikło chyba w przypływie nowych postów, wiec je ponawiam. Czemu w wyszukiwarce statków (mapa scorpa) gdy wybieram np Orke wyskakuje mi 6 wyników i wszystkie to "Pusty sektor 0.0" I jak usunąć ten problem czy reinstalka wystarczy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Skrypty tworzące losowe statki w losowych sektorach (te oryginalne skrypty gry też) działają w ten sposób że podany jest sektor (0:0) i losowa odległość w skokach od niego (np. max 50). Czasem nie działa to poprawnie i skrypt tworzy statki nigdzie (czyli w sektor pusty (0:0)). Nie ma się co tym przejmować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szynszyl Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 No oki czyli jak mam same sektory 0.0 a orki nigdzie indziej nie ma to trza uznać ze poszła się je... ekhm to znaczy została zniszczona?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 W tej chwili pewnie tak. poszukaj za jakiś czas. A inny TL nie może być? Skoro szukasz TL-s do wynajęcia to co za znaczenie ma jaki to TL? Chyba że masz niecne plany co do niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szynszyl Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Może być i już zrobiłem co chciałem ot po prostu mnie to gryzło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi