Doe Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Witam.Jak w temacie. Jeśli można to rozwali mi grę ?Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Zainstalować można. Ale savy, o ile da się je odpalić (mnie się udało i mogłem kontynuować grę) będą i tak w pewnym sensie nie do użycia. Nie będziesz miał nowych sektorów dodawanych przez mod XTM. Dlatego zalecane jest po instalacji moda XTM rozpoczęcie nowej gry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Dokladnie tak jak mowi Yacek. Mimo to wczoraj tez zaczalem zabawe z XTM i udalo mnie sie wczytac starego sejva (ale tylko jednego z 10 ktore osiadalem).Tu sparawa jest jasna - po zainstalowaniu XTM o starych sejvach nalezy zapomniec. Wykasowac lub zachowac i zaczac przygode od nowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi