Szynszyl Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 No więc przesiadłem się w końcu na TC jednak chciałbym odtworzyć stan gry z Reuniona więc przydałby mi się skrypt taki jak w temacie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Masz na forum angielskim Egosoftu dotyczącym S&M przyklejony temat z Cheatem, więc chyba większej podpowiedzi nie potrzeba. Był też skrypt transferujący dane o stanie gry z X3R do TC. Taki konwerter, poszukaj w liście skryptów na tamtym forum, chyba jest na wykazie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szynszyl Opublikowano 31 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Dobra cheaty znalazłem ale tego przenoszenia save'ów, masz jakiś link?? Wybacz upierdliwość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Szukaj info nawet na naszym forum, pisaliśmy o tym, ktoś potwierdził że działa. Pamiętaj o opcji "szukaj", wpisz konwerter lub converter. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szynszyl Opublikowano 31 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Oki znalazłem na forum Ego i już prawie skończyłem konwersje, wielkie dzięki Yacek i dzięki za wyrozumiałość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi