Szynszyl Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 WitamNie wiedzieć czemu nie mogę zadokować do stoczni, ot po prostu gdy wydaje autopilotowi polecenie, nie mam informacji czy pozwolono na lądowanie czy nie. A zdalnie gdy chce kazać lądować w stoczni (jakiejkolwiek) to nie mogę jej zaznaczyć mimo ze widnieje na mapie (jednak nie ma jej na spisie obiektów w sektorze). Hilfe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 A czym latasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szynszyl Opublikowano 31 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Novą ale żaden z moich m3 czy m4 nie może zadokować Gdy łącze się ze stacja nie mam nawet opcji by prosić o lądowanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerber Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Pewnie coś się sypło. Chybareinstalka Cię czeka. Jeśli masz backaup katalogu gry to sprubuj go wrzucić, może to pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szynszyl Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Spoko team nie istotny przeniosłem save'y do TC i już odstawiłem Reuniona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi