Szynszyl Posted March 30, 2010 Share Posted March 30, 2010 WitamNie wiedzieć czemu nie mogę zadokować do stoczni, ot po prostu gdy wydaje autopilotowi polecenie, nie mam informacji czy pozwolono na lądowanie czy nie. A zdalnie gdy chce kazać lądować w stoczni (jakiejkolwiek) to nie mogę jej zaznaczyć mimo ze widnieje na mapie (jednak nie ma jej na spisie obiektów w sektorze). Hilfe... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeWaR Posted March 31, 2010 Share Posted March 31, 2010 A czym latasz? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szynszyl Posted March 31, 2010 Author Share Posted March 31, 2010 Novą ale żaden z moich m3 czy m4 nie może zadokować Gdy łącze się ze stacja nie mam nawet opcji by prosić o lądowanie... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cerber Posted March 31, 2010 Share Posted March 31, 2010 Pewnie coś się sypło. Chybareinstalka Cię czeka. Jeśli masz backaup katalogu gry to sprubuj go wrzucić, może to pomoże. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szynszyl Posted April 1, 2010 Author Share Posted April 1, 2010 Spoko team nie istotny przeniosłem save'y do TC i już odstawiłem Reuniona Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts