Jump to content

Jak zwiększyć liczbę Marines na M6

eserzet
 Share

Recommended Posts

Kłopot taki, że mój ulubiony Vidar może przewozić ich tylko 5, a bardzo lubię solowe akcje. 5 biednych marines nie daje rady przejąć żadnego M7, a co dopiero M1/M2. Jeżeli nie zajęło by Ci to dużo czasu, mogłabyś poszperać w plikach?

A do abordażu (tylko) nie możesz używać jako wsparcia statku posiadającego większą ilość Marines? Też lubię latać solo, ale nie jest to powód aby wywracać grę do góry nogami, po prostu w zależności od potrzeb używam odpowiedniego statku. Czy fakt, że np. właśnie Vidar nie może przewozić stacji, jest powodem będzie powodem że będziesz chciał zmienić mu ładownię?

CO o dziwo też sądziłam że jak zmienię klasę ładowni z L na XL to zmieni ilość Marines, szukałam w plikach Tship ale tam nic nie znalazłam, ten plik musi być gdzieś indziej ale gdzie ciężko powiedzieć. Ale uważam ze jest to wykonalne. Ale zgadzam się z zYackiem nie warto dla takiego faktu przekopywać gry, zrób parę misji lub fabuł i kupisz sobie M7 i tam już chyba więcej marines wchodzi a na pewno da ci to więcej satysfakcji.

Cytat

CO o dziwo też sądziłam że jak zmienię klasę ładowni z L na XL to zmieni ilość Marines, szukałam w plikach Tship ale tam nic nie znalazłam, ten plik musi być gdzieś indziej ale gdzie ciężko powiedzieć.

Zmiana rozmiaru ładowni nie ma nie ma wpływu na ilość Marines. Też patrzyłem do pliku TShips i nie widzę parametru odpowiedzialnego za ilość Marines.