eserzet Opublikowano 27 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 Witam.Czy jest jakiś sposób na zwiększenie miejsca na statku klasy M6, żeby można było przewozić nie 5, a 20 marines? Mam nadzieję, że jest jakiś skrypt na to. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagoda Opublikowano 27 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 Hmm... teoretycznie jest to możliwe, mogłabym to zmienić w plikach gry, ale czy warto ? To tak samo jak byś do M1 dodał kapsuły abordażowe albo do M6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eserzet Opublikowano 27 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 Kłopot taki, że mój ulubiony Vidar może przewozić ich tylko 5, a bardzo lubię solowe akcje. 5 biednych marines nie daje rady przejąć żadnego M7, a co dopiero M1/M2. Jeżeli nie zajęło by Ci to dużo czasu, mogłabyś poszperać w plikach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 27 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 A do abordażu (tylko) nie możesz używać jako wsparcia statku posiadającego większą ilość Marines? Też lubię latać solo, ale nie jest to powód aby wywracać grę do góry nogami, po prostu w zależności od potrzeb używam odpowiedniego statku. Czy fakt, że np. właśnie Vidar nie może przewozić stacji, jest powodem będzie powodem że będziesz chciał zmienić mu ładownię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagoda Opublikowano 27 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 CO o dziwo też sądziłam że jak zmienię klasę ładowni z L na XL to zmieni ilość Marines, szukałam w plikach Tship ale tam nic nie znalazłam, ten plik musi być gdzieś indziej ale gdzie ciężko powiedzieć. Ale uważam ze jest to wykonalne. Ale zgadzam się z zYackiem nie warto dla takiego faktu przekopywać gry, zrób parę misji lub fabuł i kupisz sobie M7 i tam już chyba więcej marines wchodzi a na pewno da ci to więcej satysfakcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 27 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 CytatCO o dziwo też sądziłam że jak zmienię klasę ładowni z L na XL to zmieni ilość Marines, szukałam w plikach Tship ale tam nic nie znalazłam, ten plik musi być gdzieś indziej ale gdzie ciężko powiedzieć.Zmiana rozmiaru ładowni nie ma nie ma wpływu na ilość Marines. Też patrzyłem do pliku TShips i nie widzę parametru odpowiedzialnego za ilość Marines. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi