UEF Posted March 26, 2010 Share Posted March 26, 2010 Witam chcę wiedzieć czy jak zrobię pole minowe tomoje TS-y będą omijać miny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeWaR Posted March 26, 2010 Share Posted March 26, 2010 A niby jak mają o nim wiedzieć? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UEF Posted March 26, 2010 Author Share Posted March 26, 2010 Moje statki chyba wiedzą Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sorkvild Posted March 29, 2010 Share Posted March 29, 2010 Miny rozpoznaja ustawienia swoj - wrog. Kazdy kto pojawia sie na czerwono aktywuje mine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jagoda Posted March 29, 2010 Share Posted March 29, 2010 CytatMiny rozpoznaja ustawienia swoj - wrog. Kazdy kto pojawia sie na czerwono aktywuje mine.No nie jest tak do końca, ponieważ jest jeden rodzaj miny który nie posiada systemu rozpoznawania FoE ( Friend or Enemy ). Przykładowo w fabule Gonerów ( Budowa świątyni ) jest misja w której musimy dostarczyć miny ( Miny Miażdżące ) do bazy piratów, właśnie ten rodzaj min nie posiada systemu rozpoznawczego FoE.Generalnie rzecz ujmując po rozstawieniu Min Miażdżących możesz zbierać śrubki i nity które pozostaną po twoich TS-ach, a twój pilot pozostanie niczym innym jak przypieczoną karmą dla kosmicznych much. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medyk Posted March 29, 2010 Share Posted March 29, 2010 Tak w sumie to zastanawia mnie sprawa min. Jakoś nie widzę specjalnego zastosowani min w X3, niby można ale poco ?? Brak mi pól minowych na które trzeba by było uważać w nieznanej przestrzeni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hegemon Posted March 29, 2010 Share Posted March 29, 2010 CytatCytatMiny rozpoznaja ustawienia swoj - wrog. Kazdy kto pojawia sie na czerwono aktywuje mine.No nie jest tak do końca, ponieważ jest jeden rodzaj miny który nie posiada systemu rozpoznawania FoE ( Friend or Enemy ). Przykładowo w fabule Gonerów ( Budowa świątyni ) jest misja w której musimy dostarczyć miny ( Miny Miażdżące ) do bazy piratów, właśnie ten rodzaj min nie posiada systemu rozpoznawczego FoE.Normalnie taki system nazywa się IFF (Identification Friend or Foe). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts