Cerber Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 Czy znacie jakieś gry ala Darkstar One, które oferowały by tryb multiplayer rodem z FPS. Czyli mmamy postać (w tym przypadku statek), wchodzimy na serwer, walczymy ipt, zdobywamy PD/artefakty czy inne ustrojstwa i możemy ulepszać stetek, odblokowywać nowe bronie, rangi itp (oczywiście w granicach rozsądku ). Bardzo spodobało mi się to w Rainbow Six Vegas 2, ale bardzo brakuje mi tego w gwiezdnych klimatach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mortis7 Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Space Cowboy - nie bede sie rozpisywac, sprawdz w googlach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerber Opublikowano 25 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 CytatSpace Cowboy - nie bede sie rozpisywac, sprawdz w googlachZainstalowałem i jak chcę uruchomić to wywala mi napis: "Server is not activated" W sensie, że se nie pogram, czy muszę coś jeszcze zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizonsk16 Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Air Rivals Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerber Opublikowano 26 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 Chodzi mi o grę, gdzie gracze sami hostują serwy i są dostępne różne mapy, np pole asteroidów, kanion, mgławica itp. Nie MMOG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UEF Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 Morze Dark Orbit---^^ co to jest?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerber Opublikowano 26 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 Nie musi być darmowa. Wlałbym nawet, żęby była to zwykła gra do kupienia w sklepie, tak jak np. Crysis.PS. a pliki dotyczące mojej postaci żeby były zapisywane na komputerze a nie na serwerze. Takie zwykłe save'y. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi