MEGATRON Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 Hejka jestem nowy i pytam czy zna ktoś sposób na zmiany w kompatybilności laserów, osłon,energii laserów i osłon, pojemności itd. u statków lub zna statek uniwersalny? Za odpowiedź z góry dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 Caps Lock Ci się zaciął? Tu się nie krzyczy, tu się mówi.Nie ma czegoś takiego, można sobie samemu zmienić edytując plik TShips. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Medyk Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 Trochę temat jest bzdurny. Zwłaszcza że nad nim ktoś już założył temat NOWY. A jeszcze wyżej jest dział ze skryptami. (Wyrażam swoje zdanie nic nie wnosząc do tematu ] , ale ja jestem zły ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi