K3NZO Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 Witam, możecie mi powiedzieć, czy wam też się Xenoni respawnują w swoich sektorach z szybkością światła ? Chciałem wyczyścić sobie Xenoński 347 pod bazę wypadową dla moich wojsk .. i za cholerę nie da się. W X3:R wystarczyło wyczyścić sektor, postawić swoją stacje handlową lub dok i było po problemie. W TC pomimo rozwalenia ich stacji .. respawnują się te cholerne Q i PX , P ... co 30 sekund. Skrypty mi coś namieszały czy to normalne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagoda Opublikowano 21 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Już dawno się nie bawiłam w przejmowanie sektorów, jest pare skryptów, ale sprawdź skrypt STO 1.1Z tego co dobrze pamiętam to jest tam funkcja włączenia/wyłączenia najazdu byłych właścicieli. Może to oznacza że można wyłączyć respawn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HYZIO Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 a ja ma inne pytanie przez przypadek zezłomowałem w 597 ich stacje czy oni ją odbudują ?? Jak tak to dobrze jak nie to trochę smutno ale cóż . co moje pytanie ma do respamu?? Czy pytanie dotyczy Respamu Xeonów tak bo stacja i sektor Xenoski jest .Niema sektor tekoweraów zainstalowanych jeśli pytacie o skrypt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Zniszczone stacje respawnują się po 12 lub 24 godzinach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi