Medyk Posted March 20, 2010 Share Posted March 20, 2010 A tu szaleni krytycy... skrytykują. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted March 20, 2010 Share Posted March 20, 2010 No to ja pierwszy Wielkie brawa za odwagę dla kolejnego pisarza (bez sarkazmu, szczere). Może więcej jeszcze osób zdecyduje się opisywać swoje przygody. Nie bójcie się, to nie konkurs literacki, nikt z nas nie jest Lemem, ani tym bardziej Sienkiewiczem. A czytać, to co inny robią i czują grając w X3, to bardzo fajne.PS. Tak nawiasem mówiąc sam napisałem dalszy ciąg swoich opowieści, ale nie będę na razie publikował. Bo jeszcze ktoś powie, że zazdroszczę konkurencji i zniechęcam innych. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medyk Posted March 20, 2010 Author Share Posted March 20, 2010 Postaram się zachować książkowy klimat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortis7 Posted March 20, 2010 Share Posted March 20, 2010 "...ani tym bardziej Sienkiewiczem".Dziekuje. Bo dla mnie to komplement Ale jesli ktos lubi takich pisarzy czytac, no...rozne sa gusty Publikuj, publikuj. Opowiadania wateranów chłoną niczym gąbka wodę, w koncu na czyms sie trzeba oprzec Teraz akurat nie mam czasu przeczytac opowiadania, ale pozniej obiecuje, ze skomentuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted March 20, 2010 Share Posted March 20, 2010 CytatDziekuje. Bo dla mnie to komplement Ale jesli ktos lubi takich pisarzy czytac, no...rozne sa gusty Chodziło mi nie o jego styl, a fakt że ostał laureatem literackiej nagrody Nobla. Ale takie coś to trzeba wiedzieć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medyk Posted March 20, 2010 Author Share Posted March 20, 2010 Ej... mieliście tu pisać o mnie a nie o Sienkiewiczu ] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortis7 Posted March 20, 2010 Share Posted March 20, 2010 Dobra przeczytalem. W sumie nawet nie zagladalem do niego az do teraz, spodziewalem sie czegos dluzszego, ale takie moge akurat teraz przeczytac No wiec calkiem fajne. Ale zeby 5 000 000 zaplacic za to? No, sporo ci chyba zapisal, skoro taki "podatek" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medyk Posted March 20, 2010 Author Share Posted March 20, 2010 Bo to wprowadzenie, następne mam dłuższe, muszę tylko wpisać , ciekawe Czy Yacek załapie ;D na jakim profilu gram obecnie . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted March 20, 2010 Share Posted March 20, 2010 W życie się nie domyślę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UEF Posted March 25, 2010 Share Posted March 25, 2010 czekam na ciąg dalszy bo fajnie się zaczyna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medyk Posted August 9, 2010 Author Share Posted August 9, 2010 Jako że już grubo po maturze, wyborze studiów i takich tam pierdołach, przyszła pora pododawać to co ostatnio napłodziłem w wolnym czasie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted August 9, 2010 Share Posted August 9, 2010 O, super, fajne, pisz dalej, bo umieram z ciekawości. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts