UEF Posted March 19, 2010 Share Posted March 19, 2010 zapraszam do komentarzy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted March 19, 2010 Share Posted March 19, 2010 Drugi pilot, który w ostatnich dniach dołączył do opowiadaczy. Gratulacje, trzymam kciuki za wytrwałość i obiecuję czytać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeWaR Posted March 19, 2010 Share Posted March 19, 2010 Popracuj nad stylistyką i będzie OK Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortis7 Posted March 19, 2010 Share Posted March 19, 2010 Fajne, luźno napisane, moze stylistyka nie najlepsza ale nie jest zle Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted March 19, 2010 Share Posted March 19, 2010 Nie stresujcie go, nikt tu Miodkiem nie jest. Stylistykę poprawi w trakcie pisania, ważne że chce pisać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeWaR Posted March 19, 2010 Share Posted March 19, 2010 No mam nadzieję, że poprawi w następnych opowiadaniach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowler Posted March 20, 2010 Share Posted March 20, 2010 Zapowiada się dobrze Wpisuję się na listę czytelników Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UEF Posted March 24, 2010 Author Share Posted March 24, 2010 Przepraszam za przerwę w pisaniu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psorek Posted March 24, 2010 Share Posted March 24, 2010 Weź napisz jakie ustawienia. (TC/XTM, skrypty itp..) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UEF Posted March 24, 2010 Author Share Posted March 24, 2010 X3 TCprofil startowy : własna graskrypty: brakmody : brakcel: służba spiltomcel 2: utworzenie flotycel 3 :maksymalna ranga u splitów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted March 24, 2010 Share Posted March 24, 2010 Jagułar, blakstaw, co to za nazwy statków? Pisz poprawne nazwy, nie wymyślaj własnych. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UEF Posted March 25, 2010 Author Share Posted March 25, 2010 Cel 4 nadrzędny : znalezienie skarbu YAKI Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted March 26, 2010 Share Posted March 26, 2010 Opowiadanie się jak widzę rozwija. I dobrze, ale mógłbyś małą legendę zrobić, bo nie rozumiem:"changaru smoka zastępczego RENDZERA " - co to jest changar i rendzer?"kajutę dla marginesu" - jakiś specjalny rodzaj kajut dla marginesy społecznego?"Farmans Ledzens" - a gdzie to jest? Jakoś nie kojarzę tego sektora. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UEF Posted March 26, 2010 Author Share Posted March 26, 2010 oto odpowiedzi na twoje pytania1. Rendzer to M5 więc go zadokowałem do M62. Poprawiłem pisownie 3. To sektor naprzeciwko Bernard's Truump żeby do niego dolecieć musisz przelecieć przez Spilt Fire,Elenas Fortune, następnie brama naprzeciwko tej którą wylecisz z Spilt Fire.przepraszam za pomyłkę w nazwie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeWaR Posted March 26, 2010 Share Posted March 26, 2010 Następnym razem sprawdź sam co piszesz... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UEF Posted March 26, 2010 Author Share Posted March 26, 2010 Dobra Ale chcę żeby jak wydam swoje dzieło to było jeszcze ciepłe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted March 26, 2010 Share Posted March 26, 2010 CytatDobra Ale chcę żeby jak wydam swoje dzieło to było jeszcze ciepłe Lepsze odgrzewane kotlety, niż ciepłe gnioty. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sorkvild Posted March 27, 2010 Share Posted March 27, 2010 Czytac sie tego nie da. Nie dosc ze pisane jakas dziwna struktura z bledami ortograficznymi, to charkaterystyczne dla gry nazwy sa popaprane. O zgrozo.-Bernard's Truump-Stocznia Maruder-RENDZER-Farmans Ledzens (moze chodzilo o Farmers Ledzens ?) Cytat"changaru smoka zastępczego RENDZERA " - co to jest changar i rendzer?"kajutę dla marginesu" - jakiś specjalny rodzaj kajut dla marginesy społecznego?"Farmans Ledzens" - a gdzie to jest? Jakoś nie kojarzę tego sektora. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UEF Posted March 31, 2010 Author Share Posted March 31, 2010 Yacek a czy mogę trochę nawiązać do twojego opowiadania??????? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted March 31, 2010 Share Posted March 31, 2010 CytatYacek a czy mogę trochę nawiązać do twojego opowiadania???????A dlaczego by nie? Oczywiście. Możesz mnie nawet ukatrupić Ale pamiętaj, zemsta będzie straszna, przeczytasz kiedyś o niej w moim opowiadaniu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UEF Posted April 1, 2010 Author Share Posted April 1, 2010 Zemsta nie będzie potrzebna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UEF Posted April 6, 2010 Author Share Posted April 6, 2010 Witam pooniewarz gra jest za łatwa dodałem zasady 1.Jestem najemnikiem.2.Przyjmuje tylko misje bojowe.3.Mogę robić misje fabuły.4.Moge przejmować statki ale tylko przez Wirusa Włamań Systemowych. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UEF Posted April 6, 2010 Author Share Posted April 6, 2010 Yacek mam nadzieje że wiesz kim jesteś w moimnajnowszym opowiadaniu . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeWaR Posted April 6, 2010 Share Posted April 6, 2010 Mam nadzieję, że wreszcie napiszesz coś z sensem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pentaSTAR Posted April 6, 2010 Share Posted April 6, 2010 CytatMam nadzieję, że wreszcie napiszesz coś z sensem...Płonne nadzieje.Kolego UEF, jeśli byłbyś tak miły - korzystaj z tego co proponuje Ci autokorekta w okienku pisania wiadomości. Te czerwone podkreślenia to wcale nie jest bolszewicka propaganda, tylko środek zapobiegawczy, który jeszcze kilka lat temu (kiedy pisało się po polsku, a nie "polsku") nie byłby potrzebny. Zachęcam też do dbałości o spójność, to co robisz w żadnym wypadku nie jest opowiadaniem. Prędzej możemy mówić tutaj o jakiejś formie dziennika, albo quasi "powieści" epistolarnej (w bardzo lakonicznym wydaniu). Zdecyduj się co do formy i ją buduj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts