Jump to content

sector/universe trader

wollamar
 Share

Recommended Posts

Witam!

Mam małe pytanie odnośnie sector trader`a i universe trader`a. Mianowicie po pewnym czasie większość z handlowców przysyła mi wiadomość że nie udało im się sprzedać towaru i proszą mnie o rade (w miejscu polecenia pojawia się "brak")...o co tu chodzi??? Tak samo ma się to do universe trade z tym że teraz wysyłają mi wiadomość że mają pełną ładownie i już nie zmieszczą więcej towaru...nie mogą go po prostu sprzedać? Z góry dzięki za odpowiedź! 🙁

Polecam Ci zamiast sektor/ universe trader używać skryptu ...

Ekonomiczny Handlowiec (Economy and Supply Trader - EST)

http://xudb.pl/topic/975-skrypt-ekonomiczny-handlowiec/

Jest dużo dużo lepszy. Pozwala ustalić Ci jakimi towarami mają handlować Twoi handlowcy. Pozwala ustawić, czy mają wlatywać do sektorów pirackich. Jednak co najważniejsze na późniejszym etapie gry, pozwala zablokować im handel z Twoimi dokami czy kwaterą główną. Może nie tyle zablokować, ale wymagać by trzymali się ustalonych maksymalnych ilości towarów, które chcesz magazynować.

Handlowiec przy użyciu tego skryptu, szkoli się trochę dłużej .. ale nie ginie ( bo nie pcha się w łapy wroga ) i umożliwia dużoooo większą konfigurację.