Cerber Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Mam do odbycia długą podróż superfrachtowcem, a przy jego zabójczej prędkości trochę to potrwa. Tak sobie myślę, że podczas tego lotu mógłbym grać w coś innego. Tylko jak tu "zrzucić" grę, tak aby dalej zachodziy w niej "procesy"? Najlepiej, żeby po zrzuceniu gra jechała na seta. Jeśli chodzi o opcję "obraz w obraznie" to mój monitorek takowej nie ma (CRT) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Takie coś jest w TC, w X3R nie było.Jeśli dobrze pamiętam, to każde wyjście z gry X3R kombinacją ALT+TAB zatrzymywało grę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moskit Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 A nie możesz po prostu włączyć grę w oknie? Taka fajna opcja w ustawieniach i zamiast na pełnym ekranie będziesz mieć grę w oknie, jak zwyczajny program w Windowsie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerber Opublikowano 17 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 Próbowałem, po wybraniu innego programu gra staje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 W oknie Reunion też wstrzyma pracę. Tylko w TC jest możliwość kontynuowania.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szynszyl Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 A jak uruchomić TC w tle by gra toczyła się dalej?? Po prostu zminimalizować?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Zależy co ustawisz w Rozgrywce. Ale czasem działa to tak jak mu się chce. Mam ustawione na wstrzymanie gry, a czasami gra po ALT+TAB działa nadal w tle. Ale w większości przypadków wstrzymuj się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szynszyl Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Już znalazłem sorki że nie napisałem tego ale net mi padł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi