Cerber Posted March 16, 2010 Share Posted March 16, 2010 Mam do odbycia długą podróż superfrachtowcem, a przy jego zabójczej prędkości trochę to potrwa. Tak sobie myślę, że podczas tego lotu mógłbym grać w coś innego. Tylko jak tu "zrzucić" grę, tak aby dalej zachodziy w niej "procesy"? Najlepiej, żeby po zrzuceniu gra jechała na seta. Jeśli chodzi o opcję "obraz w obraznie" to mój monitorek takowej nie ma (CRT) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted March 16, 2010 Share Posted March 16, 2010 Takie coś jest w TC, w X3R nie było.Jeśli dobrze pamiętam, to każde wyjście z gry X3R kombinacją ALT+TAB zatrzymywało grę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moskit Posted March 17, 2010 Share Posted March 17, 2010 A nie możesz po prostu włączyć grę w oknie? Taka fajna opcja w ustawieniach i zamiast na pełnym ekranie będziesz mieć grę w oknie, jak zwyczajny program w Windowsie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cerber Posted March 17, 2010 Author Share Posted March 17, 2010 Próbowałem, po wybraniu innego programu gra staje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeWaR Posted March 17, 2010 Share Posted March 17, 2010 W oknie Reunion też wstrzyma pracę. Tylko w TC jest możliwość kontynuowania.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szynszyl Posted April 1, 2010 Share Posted April 1, 2010 A jak uruchomić TC w tle by gra toczyła się dalej?? Po prostu zminimalizować?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted April 1, 2010 Share Posted April 1, 2010 Zależy co ustawisz w Rozgrywce. Ale czasem działa to tak jak mu się chce. Mam ustawione na wstrzymanie gry, a czasami gra po ALT+TAB działa nadal w tle. Ale w większości przypadków wstrzymuj się. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szynszyl Posted April 2, 2010 Share Posted April 2, 2010 Już znalazłem sorki że nie napisałem tego ale net mi padł Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts