braman Posted March 15, 2010 Share Posted March 15, 2010 Witam dość długi czas nie grałem w X3TC bo nie miałem czasu dziś postanowiłem zacząć sobie jeszcze raz. Spotkało mnie małe zaskoczenie:Mam dźwięk muzyka odgłosy statków, a nie słyszę dialogów ani komunikatów stacji. Przeinstalowałem sterowniki do dźwięku błąd nadal się powtarza. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medyk Posted March 15, 2010 Share Posted March 15, 2010 Przeinstaluj grę. Tylko save sobie zapisz gdzieś, bo poco tracić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tizonsk16 Posted March 15, 2010 Share Posted March 15, 2010 Ja Mam Taki Sam Problem (( A Masz Może Jakieś Mody Zainstalowane??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
braman Posted March 15, 2010 Author Share Posted March 15, 2010 Przeinstalowałem całą grę. Wywaliłem folder gry z dysku na którym była zainstalowana oraz z moich dokumentów do tego usunąłem wpisy w rejestrze.Lista modów jakie mam zainstalowane :Better Frame RateChem String Functions LibraryCommunity Plugin ConfigurationDebris Utilize Repairlazcorp crystal free 1.02Marine RepairsNvidium Processing PlantSalvage Claim SofwareSalvage Commands & NPCSensor SuiteShip killed notificationsThe Maruder Shipyard Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted March 15, 2010 Share Posted March 15, 2010 CytatShip killed notificationsTen skrypt ma w konfiguracji wyłączenie powiadamiania głosem, Może to jest przyczyną? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tizonsk16 Posted March 15, 2010 Share Posted March 15, 2010 Ja Z Poważniejszych Modów Posiadam: Transcend IIDDTC 1.0O Dziwo Gdy Odpalam Grę Na Modach Wszystkie Elementy Dźwięku Są A Gdy Odpalam Na Oryginale Nie Mam Dialogów;/;/;/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
braman Posted March 15, 2010 Author Share Posted March 15, 2010 Ok problem rozwiązany reinstal systemu pomógł wszystko działa jak należy dziękuję za zainteresowanie. Temat do zamknięcia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts