Jump to content

Gildie Cycrowa - problem

Prowler
 Share

Recommended Posts

Wczoraj odpaliłem Reunion i chciałem zainstalować kilka skryptów Gildii Cycrowa w najnowszych wersjach. Niestety po tej operacji przy starcie gra za każdym razem wychodzi do pulpitu. Wyłączam poszczególne gildie w PM- startuje, włączam- wychodzi do pulpitu (obojętnie która jest aktywna).

Mam:

Reunion + patche aż do 2.5

Bonus pack 3.1.07

XTM 0.7.5 Full

Anarkis Carrier Commands 1.40

Ashley's Factories & Extended Complex Hubs (kompatybilne z XTM)

Asteroid Relocator

Autotrader Sector Lock

BBS Extras 1.61

BBS Blueprints 1.1

BSE 2.1

CMOD 2

EMP

JDK 1.5

No Civilians XTM

Remove Rocks

Salvage Network

Satelite Deploy 1.12

SCS

SCS Extension Commands

Sensor Boost XTM

Universe Explorers 1.01

XTM Shipyard

+ Gildie Najemników, Handlowców i Zabójców w najnowszych wersjach

Wszystko w angielskiej wersji językowej (gra też).

Pamiętam, że kiedyś ich używałem i nie było problemu, może o czymś zapomniałem albo nowe wersje tych Gildii powodują problemy (ale na forum Ego nikt o nich nie wspomina...). Pamięta ktoś u siebie coś takiego ? Co może być nie tak ?

Pisałem już że jak wyłączam gildie to gra chodzi bez problemu. Jak tylko którąś (albo wszystkie) włączę to całość się wykrzacza przy starcie, niezależnie od tego czy ładuję save czy uruchamiam nową grę. Nie wiem co jest grane 🙁

Większość skryptów, które podałeś, w tym XTM-a używałem razem z gildiami i było OK. Zresztą sądząc z opisu to raczej nie konflikt z innymi skryptami.

Co to znaczy "najnowsze wersje"? Czyżby, ostatnio pojawiły się jakieś nowe wersje Gildii dla X3R?

Jakiego PM używasz? Starego dla X3R, czy nowego PM LIte? Bo jeśli nowego, to on może być przyczyną problemów. Może spróbować ręcznej instalacji?

Mam zainstalowane oba PM ale w przypadku Reunion korzystam z tego wcześniejszego, wersja 2.12. Najnowsze= ostatnie wersje, wydane jakoś w 2007 roku, kiedyś chyba używałem wcześniejszych.

Większość skryptów instalowałem ręcznie ale akurat te i kilka innych które ostatnio ściągnąłem za pomocą PM. Spróbuję z nimi powalczyć też ręcznie, może pomoże. Dzięki 🙁