Prowler Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Wczoraj odpaliłem Reunion i chciałem zainstalować kilka skryptów Gildii Cycrowa w najnowszych wersjach. Niestety po tej operacji przy starcie gra za każdym razem wychodzi do pulpitu. Wyłączam poszczególne gildie w PM- startuje, włączam- wychodzi do pulpitu (obojętnie która jest aktywna). Mam:Reunion + patche aż do 2.5Bonus pack 3.1.07XTM 0.7.5 FullAnarkis Carrier Commands 1.40Ashley's Factories & Extended Complex Hubs (kompatybilne z XTM) Asteroid RelocatorAutotrader Sector LockBBS Extras 1.61BBS Blueprints 1.1BSE 2.1CMOD 2EMPJDK 1.5No Civilians XTMRemove RocksSalvage NetworkSatelite Deploy 1.12SCSSCS Extension CommandsSensor Boost XTMUniverse Explorers 1.01XTM Shipyard+ Gildie Najemników, Handlowców i Zabójców w najnowszych wersjachWszystko w angielskiej wersji językowej (gra też).Pamiętam, że kiedyś ich używałem i nie było problemu, może o czymś zapomniałem albo nowe wersje tych Gildii powodują problemy (ale na forum Ego nikt o nich nie wspomina...). Pamięta ktoś u siebie coś takiego ? Co może być nie tak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psorek Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 hm. Spróbuj może włączyć same gildie bez innych skryptów i nowa gra. Jak zadziała.. Albo włącz wszystko i też nowa gra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prowler Opublikowano 7 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Pisałem już że jak wyłączam gildie to gra chodzi bez problemu. Jak tylko którąś (albo wszystkie) włączę to całość się wykrzacza przy starcie, niezależnie od tego czy ładuję save czy uruchamiam nową grę. Nie wiem co jest grane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Większość skryptów, które podałeś, w tym XTM-a używałem razem z gildiami i było OK. Zresztą sądząc z opisu to raczej nie konflikt z innymi skryptami.Co to znaczy "najnowsze wersje"? Czyżby, ostatnio pojawiły się jakieś nowe wersje Gildii dla X3R?Jakiego PM używasz? Starego dla X3R, czy nowego PM LIte? Bo jeśli nowego, to on może być przyczyną problemów. Może spróbować ręcznej instalacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prowler Opublikowano 7 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Mam zainstalowane oba PM ale w przypadku Reunion korzystam z tego wcześniejszego, wersja 2.12. Najnowsze= ostatnie wersje, wydane jakoś w 2007 roku, kiedyś chyba używałem wcześniejszych.Większość skryptów instalowałem ręcznie ale akurat te i kilka innych które ostatnio ściągnąłem za pomocą PM. Spróbuję z nimi powalczyć też ręcznie, może pomoże. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi