Doe Opublikowano 11 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 Witam.Znalazłem taki opis:"...lecimy do południowej bramy (0;0;-87,525) prowadzącej do ...,W sektorze ... lecimy cały czas prosto do południowej bramy (0;0;-35,380) prowadzącej do ....W sektorze ... skręcamy lecimy do zachodniej bramy (-181,600;0;0) prowadzącej do ...... lecimy do południowej bramy (-36,000;0;-40,025) prowadzącej do ..."Objaśnijcie mi proszę co oznaczają te cyfry, średniki, minusy i przecinki bo wymiękłem i nijak mi to nie pasuje do współrzędnych wyświetlających się w mojej wersji gry.Mam Czyste X3 + 2.5 patch.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 11 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 Na mapie sektora, w prawym dolnym rogu masz współrzędne (Twojego statku, Twojego celu, stacji itp. zależy co masz wybrane w prawym oknie mapy.Współrzędne te są przedstawione w ten sposób:0 km0 km-87,525 kmWięc mój zapis tych współrzędnych wygląda tak: 0;0;-87,525Jasne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doe Opublikowano 11 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 Ok, teraz to zrozumiałem - dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi