Moskit Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Czołem "młodzieży". Yacek mnie namówił, aby napomną na XUDB o moich produkcjach, co też mam zamiar zrobić z wielką przyjemnością. a) W styczniu zacząłem cykl "Najważniejszych Premier Miesiąca", w którym pokrótce prezentuje 5 najważniejszych premier, jakie pojawią się na naszym rynku. Wybór poszczególnych pozycji jest dość subiektywny, ale staram się aby było to gry, które coś wnoszą do branży. - Najważniejsze Premiery Stycznia- Najważniejsze Premiery Lutego Na koncie mam także dwie videozapowiedzi gier, którymi teraz zacząłem się głównie interesować. Produkowanie tego typu materiałów jest szybsze, przyjemniejsze i nie wymaga wielu godzin spędzonych nad przejściem oraz ocenieniem gry. - Mass Effect 2 - Videozapowiedź- Just Cause 2 - Videozapowiedźc) Są też starsze materiały do obejrzenia których serdecznie zapraszam, aby zapoznać się z moim progresem. - Videorecenzja X2: The Threat- Rozgrywka #1 - Red Faction Guerrilla- Videorecenzja Red Faction: GuerrillaPS. Niedługo ruszam z produkcją materiałów w 720p, więc będę linkował do YT pewno. Niestety chwilowo cienko z czasem, więc nie wiem kiedy coś powstanie i z tegoż powodu nie ma premier marcowych. Zapraszam też do mojego pseudo-bloga, gdzie czasami piszę różne głupoty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Masz dziś urodziny i powinienem być miły, ale niestety muszę być szczery.Widać, że włożyłeś w to sporo pracy, że rozwijasz się. Recenzje są coraz bardziej profesjonalne. Dykcja coraz lepsza. Tak trzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moskit Opublikowano 5 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 CytatMasz dziś urodziny i powinienem być miły, ale niestety muszę być szczery.Widać, że włożyłeś w to sporo pracy, że rozwijasz się. Recenzje są coraz bardziej profesjonalne. Dykcja coraz lepsza. Tak trzymać. Dzięki za tą gorzką prawdę. Nadal została kupa rzeczy do poprawy i mnóstwo roboty, ale tendencja jest zwyżkowa i niech tak zostanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mortis7 Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 A Supreme Commander 2 ?!Kolejne "arcydzielo" Chrisa Taylora chyba zasluguje na wyroznienie jako wazna premiera, choc moim zdaniem tylko dlatego, ze to kontynuacja milion razy lepszej (niestety | wedlug mnie) jedynki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moskit Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Dobra, miałem dwa miechy wolnego jeżeli chodzi o Najważniejsze Premiery Miesiąca, ale wraz z majem nadchodzi nowy przegląd. Na razie materiał czeka na weryfikacje na portalu Gaminator.pl, jednak na Youtube postanowiłem wrzucić stworzoną przeze mnie zajawkę materiału. Mam nadzieję, że nuta i montaż się spodobają, a ja zaakceptują pełny materiał to wrzucę linka. Miłego oglądania. Najważniejsze Premiery Maja (#3) - Zajawka (720p) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Co to jest za western? Red Dead Redemption ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moskit Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 CytatCo to jest za western? Red Dead Redemption ?Yup. Nowe dziecko twórców GTA IV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moskit Opublikowano 3 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 Panie i Paniowie, oto wszem i wobec oświadczam, że w dniu dzisiejszym nastąpiła uroczysta premiera trzeciego odcinka Najważniejszych Premier Miesiąca. Tym razem na tapecie mamy maj (niesamowite, prawda?). Materiał jest dostępny w tym momencie jedynie na Gaminatorze, jednak gdzieś pojutrze wrzucę linka na YT z wersją w 720p. Tak jakby kogoś raziły piksele z Gami-Playera. Miłego oglądania i ślinienia się.Najważniejsze Premiery Maja (#3) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moskit Opublikowano 26 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 W sumie nie wiem gdzie wrzucić, więc wrzucę do mojego topicu w grach. Jako że zbliżają się wakacje, to postanowiłem odświeżyć sobie X3TC i w końcu zabrać się na poważnie za tą część naszej ulubionej serii. Od razu zaznaczam, że jest to sam początek, więc wielu z Was może to zrazić, ale moim celem jest rozszerzenie grona odbiorców prezentowanych przeze mnie gier. W tym wypadku zacząłem od poczatku i gadałem o podstawach, choć wiem że i tak nie powiedziałem wszystkich niezbędnych rzeczy. Chyba zbyt na spontanie nakręciłem ten materiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad162 Opublikowano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 W dniu 26.06.2011 o 23:40, Michal.R napisał:....chętnie obejrzę. Co do początku głupot nie gadaj początek jest najfajniejszy w X'ach ////Fajny filmik, akórat przez całe swoje granie w X3 (R i TC) ani razu nie ruszyłem kampanii zawsze wybierałem tryb gry bez profili startowych (Własny wszechświat czy jak to tam zwał) i np. kampanii z X akórat bym nie wybrał do zareklamowania, ale jak to mówią są gusta i gusteczka. Na Twoim miejscu zrobiłbym coś podobnego jak zrobiłeś chyba w minecraft tzn. pokazał początek te wszystkie podstawy plus wykonywanie jakiś prostych zleceń dalej można by pokazać jak się stawia własną stacje co mamy do wyboru jak się robi z nich kompleks itd. Później swój większy jakiś statek jakąś efektowną walkę Bo tak jak sam wspomniałeś X'y są zbyt długą grą na filmiki youtube'owe, a tak kampania będzie się trochę ślimaczyć.PS jak może to Ci się jeszcze przyda... to na mapie możesz powiedzieć że masz płaszczyzny OZX i OZY PS2 jaką masz kartę graficzną obecnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moskit Opublikowano 27 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 @Konrad162Jeden z widzów poradził mi, aby nakręcił cztery filmik po 12 minut, w którym pokrótce omówiłbym walkę, myślenie, handlowanie i eksplorację... I chyba tak zrobię. Ale Twój pomysł jest podobny i też do poważnego zastanowienia. A moja aktualna grafika to Zotac GF GTX460 768MB - całkiem "w pytkę" karciocha. Pozostałe komponenty wymieniłem w swoim profilu YT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerber Opublikowano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 Taka seria filików faktycznie byłaby atrakcyjna, szczególnie dla nowych, bo jak czytam forum, tak znajdują się osoby, ktore pomimo wielu wątków mają sporo problemów z rozgrywką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad162 Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 W dniu 27.06.2011 o 22:12, Michal.R napisał:A moja aktualna grafika to Zotac GF GTX460 768MB - całkiem "w pytkę" karciocha. Pozostałe komponenty wymieniłem w swoim profilu YT. jak wrażenia po przejściu z radeona 4850? bo głównie o to mi chodzi (różnica wydajności itd). Sam mierzę się z zamiarem wymienienia karty na GTX 460 1GB 256Bit myśle o takim od Gigabyte lub Asus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 W dniu 28.06.2011 o 13:24, Konrad162 napisał:jak wrażenia po przejściu z radeona 4850? bo głównie o to mi chodzi (różnica wydajności itd). Sam mierzę się z zamiarem wymienienia karty na GTX 460 1GB 256Bit myśle o takim od Gigabyte lub Asus.Ja mam takiego GF. Przesiadłem się z 8800GTX (szyna 320 bitów) - jest baaardzo duża różnica w prędkości działania. Zobacz co mam w stopce. TC chodzi we wszystkim na full i nie przycina wcale.BTW: Bierz Gigabyte ze względu na świetne chłodzenie np ta: gtx 460 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moskit Opublikowano 29 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 W dniu 28.06.2011 o 13:24, Konrad162 napisał:jak wrażenia po przejściu z radeona 4850? bo głównie o to mi chodzi (różnica wydajności itd). Sam mierzę się z zamiarem wymienienia karty na GTX 460 1GB 256Bit myśle o takim od Gigabyte lub Asus. Ja kupiłem używkę za jakieś 470zł i nie żałuję. Pozytywne. Cichszy, chłodniejszy i wydajniejszy. Polecam GTX460.Btw. ktoś czuje się zainteresowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi