Poczat Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 WitamMam pytanie gram już od dłuższego czasu.Posiadam najnowszego patcha, nie używam żadnych dodatkowych modów.Problem mam że podczas gdy moj transportowiec wlatuje sprzedac towar gra wisi.Czekam bardzo dlugo ale nie rusza(PC sie zawiesza).Dzieje sie tak zawsze i nic z tym nie moge zrobic.Mój PC:ZOTAC GEFORCE GTX 260Intel Core 2 duo 2,664 Gb RamZ góry dzięki za pomocPozdrawiam Poczat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prowler Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Nie wygląda to na jakiś problem sprzętowy, raczej coś z samą grą. Jeśli nie używasz żadnych skryptów to spróbuj zacząć od przeinstalowania gry i patchy w odpowiedniej kolejności (zerknij do FAQ). Dla pewności przed całą operacją zrób kopię plików save żeby nie stracić postępów w grze (znajdziesz je w '...\moje dokumenty\egosoft\x3tc\save'). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poczat Opublikowano 4 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Pograłem troche i problem sie zmniejszył bo moge już handlować surowcami prócz ogniw energetycznych.Transporter wlatuje do stacji żeby kupić i zwis PC .Może ma ktoś inny pomysł niż reinstalacja gry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Handel Ogniwami to podstawowy i pierwszy dostępny handel. Skoro jest z nim problem, typu freeza, to pozostaje tylko reinstal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poczat Opublikowano 4 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 No to robie reinstalke.Wielkie dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poczat Opublikowano 4 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Mam jeszcze pytanie wiem że nei związane z tematem ale jak można wynająć statek TS i za ile ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 CytatMam jeszcze pytanie wiem że nei związane z tematem ale jak można wynająć statek TS i za ile ?Wynająć można TL-a. Do transportu naszej stacji. TS-a można uruchomić jako ST lub UT, czyli handlarza sektorowego lub handlarza wszechświatowego. Jak zrobić te wszystkie rzeczy jest opisane w instrukcji do gry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi