uroboros Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Mam Mod BSG (chyba ten mod dodał ten statek nie wiem...tyle tego zainstalowałem....ale raczej tak) Chciałem pograć sobie czymś słabszym niż galactica kupiłem niszczyciel m2 the defender i....za cholerę nie startują z niego myśliwce ma jakiś błąd z dokiem... Zwyczajnie się zacinają nawet jak ja próbuje wystartować to nie idzie. Ktoś wie o co chodzi ? Jak to naprawić i czy się da ?Tylko proszę o instrukcje ,,jak dla debila". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 A próbowałeś oddokować myśliwce samemu będąc w innym sektorze? Najczęściej to pomaga na błędy z zaczepami, hangarami, z których nie chcą oddokować nasze statki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uroboros Opublikowano 4 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Sprawdziłem i nadal nie działa... Ten statek jest jakiś lewy czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 CytatSprawdziłem i nadal nie działa... Ten statek jest jakiś lewy czy jak?Może. Zadaj pytanie autorowi moda na forum S&M Ego. Powinien odpowiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi