gchojna1 Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Jakby nie patrzeć zasłania częściowo pole widzenia. Czy ma to wpływ na szybkość gry ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Co to znaczy zaslania pole widzenia. To nie kokpit lub cos podobnego. Jak cos nie pasuje to wcisnij sobie ctrl+h i lataj baz huda. Hud to hud, element 2d wiec co tu ma zwalniac lub przystpieszac? Ten hud rowniez zmienia kolorystyke strzalow i niektorych efektow na bardziej zywe kolory oraz usuwa ten charakterystyczny pasek z boku ekranu pozostawiajac ikony. Dodatkowo podmienia ramki obiektow, ikony obiektow oraz czytelne mapy. Ogolem jest niezle, polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gchojna1 Opublikowano 4 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Czy ja napisałem że mi coś nie pasuje ?Po prostu myślałem ze on dodaje także kokpity. Właśnie o kokpity mi chodzi - bardzo ładne są (na zdjęciach oglądam) ale poza tym pytam czy może nie przyspieszają trochę gry ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Orginalny hud był przeźroczysty, a więc gra została napisana tak aby nie ukrywać obiektów które są przezeń zasłonięte. Więc nie wierzę w to aby inny hud coś w tym zmienił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi