gchojna1 Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 Jakby nie patrzeć zasłania częściowo pole widzenia. Czy ma to wpływ na szybkość gry ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sorkvild Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 Co to znaczy zaslania pole widzenia. To nie kokpit lub cos podobnego. Jak cos nie pasuje to wcisnij sobie ctrl+h i lataj baz huda. Hud to hud, element 2d wiec co tu ma zwalniac lub przystpieszac? Ten hud rowniez zmienia kolorystyke strzalow i niektorych efektow na bardziej zywe kolory oraz usuwa ten charakterystyczny pasek z boku ekranu pozostawiajac ikony. Dodatkowo podmienia ramki obiektow, ikony obiektow oraz czytelne mapy. Ogolem jest niezle, polecam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gchojna1 Posted March 4, 2010 Author Share Posted March 4, 2010 Czy ja napisałem że mi coś nie pasuje ?Po prostu myślałem ze on dodaje także kokpity. Właśnie o kokpity mi chodzi - bardzo ładne są (na zdjęciach oglądam) ale poza tym pytam czy może nie przyspieszają trochę gry ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Riess Posted March 15, 2010 Share Posted March 15, 2010 Orginalny hud był przeźroczysty, a więc gra została napisana tak aby nie ukrywać obiektów które są przezeń zasłonięte. Więc nie wierzę w to aby inny hud coś w tym zmienił. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts