Yacek Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 Od jakiegoś czasu X3:TC jest dostępny w nowej edycji Kolekcji Klasyki (takie badziewne pomarańczowe pudełka). Cena nominalna za grę 29,90 (podobno).Byłem dziś w Galerii Krakowskiej w Krakowie, sklep Saturn, TC w Kolekcji Klasyki w cenie 24,90. Półtora metra obok, stare wydanie TC (to sprzed prawie roku, sztuk jeszcze sporo 20-30 na półce) w cenie: 19,90!!! Kupiłem od razu 10 )) Więc jeśli ktoś ma ochotę na TC, a ma blisko do Saturna, polecam poszukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melkor Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Dodam jeszcze że jest ona od razu w wersji 2.5 więc fajna sprawa bo nie trzeba trzymać gdzieś indziej patchy ze strony producenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 6 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Tak do końca to nie jest fajna sprawa. Zobacz do FAQ o kolejności instalacji. Jak ktoś będzie miał problem z wykonaniem misji fabuły na takiej wersji to mu będzie łyso.A tak przy okazji to stare wydanie jest z patchem 1.4, tak więc upgrade do wersji 2.5 kosztuje 5 złotych (24,90 - 19,90) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melkor Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Hmmm...myślałem że jak wydadzą ją w wersji 2.5 to już bez kwiatków tego typu. Sprawdzę z ciekawości czy nie ma problemów ale nie w najbliższym czasie bo o ile pamiętam to były jakieś problemy z Terrańskimi misjami tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moskit Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 CytatTak do końca to nie jest fajna sprawa. Zobacz do FAQ o kolejności instalacji. Jak ktoś będzie miał problem z wykonaniem misji fabuły na takiej wersji to mu będzie łyso.A tak przy okazji to stare wydanie jest z patchem 1.4, tak więc upgrade do wersji 2.5 kosztuje 5 złotych (24,90 - 19,90) Ale o jakich problemach dokładnie mówimy? Nie wiem czy to się liczy, ale utknąłem na którejś z początkowych misji, gdy tropiliśmy piracką Novę i stacji piratów nie dajęrady przelecieć. Rozwalają mnie od razu. :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 7 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Większość problemów z misjami masz opisane w temacie FAQ misji fabuły TC. Tam najczęściej ktoś opisywał jakiego etapu, jakiej misji, jakiej fabuły nie może przejść.Twój problem raczej nie wynika z błędu instalacji. Po prostu nie podlatuj z blisko Habitatu od razu. Poczekaj aż pojawią się wrogie statki (włączy się wcześniej film) i zwiewaj. Jak się z nimi uporasz (dobrym rozwiązaniem jest dokowanie do drugiego Habitatu w sektorze, jego Wieże Laserowe zniszczą wrogów), dopiero wróć i wykonaj skanowanie Habitatu. Juz o tym pisałem, chyba właśnie w FAQ fabuł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Medyk Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 Tak zaglądnołem do tematu to i coś dopiszę pomyślałem . Posiadam właśnie tę wersje Z klasyki za 24,90 (stara płytka ma emeryturkę). Przelazłem całą grę (więc jest ok i niema jakichś komplikacji wielkich), po czym zainstalowałem sobie profil Spodkobierca ;p i też jest git. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mortis7 Opublikowano 19 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 w moim empiku też widziałem X3: TC. 25 zł Zapewne jest ona wszedzie dostepna Btw po co ci aż 10 kopii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 19 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 CytatBtw po co ci aż 10 kopii?To był żart. Choć cena 19,90 to 1/10 tego co ja wydałem za TC, ale miałem tydzień po premierze (półtora roku temu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi