Sorkvild Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 Otoz rzezcz dzieje sie przy zaakceptowaniu misji transportu pasazerow. Pisze by dostarczyc pasazerow do ich celu na STACJE w sektorze. Pisze tylko *Stacja* i nie jest okreslone jaka. Przykladowo zabieram ich i lece do tego sktora po czym nie mam ich gdzie odstawic, bo STACJA o nazwie STACJA nie istnieje. O co tu chodzi :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagoda Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 Zadokuj do byle jakiej stacji w tym sektorze. A misja zostanie ukończona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 28 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 Serio, konczy sie? Dokowalem, pasazerowie znikali, a ja nie otrzymalem zadnej wiadomosci o ukonczeniu zadania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagoda Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 Jak jest napisane zadokuj do stacja, to znaczy zadokuj do stacji nie do kopalni. No dziwne ja tak miałam. A w ogóle miałeś ich na pokładzie ? Czasem nie wsiądą do zwykłego statku czasem chcą tylko statku klasy TP, ale to raczej pojedynczy kapryśni pasażerowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 A naprowadzanie misji nie działa? Nie wskazuje odpowiedniej stacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 28 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 To jest przypadek 1 na 10. Robie bardzo duzo misji z transportem i wiekszosc jest jak trzeba. Czasami tylko jest misja, z dostarczeniem na "stacje" i gdy wlatuje do sektora docelowego naprowadzanie sie wylacza i nie wiem gdzie jest stacja docelowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prowler Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 To normalne w TC, są jakby dwa podtypy tych misji.Jeśli w opisie misji nie masz wyszczególnionej stacji docelowej to wystarczy zadokować na byle jakiej w danym sektorze. Naprowadzania wtedy nie ma.Gdy masz podaną konkretną stację to musisz na niej zadokować, zgodnie z tym co pokazuje system naprowadzania.Czasami gdy masz kilka aktywnych misji to przy zbieraniu i dostarczeniu pasażerów/personelu te duże żółte komunikaty się nie pojawiają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagoda Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 CytatTo jest przypadek 1 na 10. Robie bardzo duzo misji z transportem i wiekszosc jest jak trzeba. Czasami tylko jest misja, z dostarczeniem na "stacje" i gdy wlatuje do sektora docelowego naprowadzanie sie wylacza i nie wiem gdzie jest stacja docelowa.No to się dziwisz że nie masz informacji o ukończeniu misji ? Jak wykonujesz misję B a uaktywnioną masz misję E no to jak masz dostać info o ukończeniu misji B ? Kminisz Sork ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 CytatNo to się dziwisz że nie masz informacji o ukończeniu misji ? Jak wykonujesz misję B a uaktywnioną masz misję E no to jak masz dostać info o ukończeniu misji B ? Kminisz Sork ?Normalnie. Można mieć kilka, kilkanaście misji na raz uruchomionych. Zakończenie którejkolwiek z nich (nie ważne czy ma ona ustawione autonaprowadzanie, czy nie) skutkuje otrzymaniem informacji że misja wykonana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 28 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 CytatCytatTo jest przypadek 1 na 10. Robie bardzo duzo misji z transportem i wiekszosc jest jak trzeba. Czasami tylko jest misja, z dostarczeniem na "stacje" i gdy wlatuje do sektora docelowego naprowadzanie sie wylacza i nie wiem gdzie jest stacja docelowa.No to się dziwisz że nie masz informacji o ukończeniu misji ? Jak wykonujesz misję B a uaktywnioną masz misję E no to jak masz dostać info o ukończeniu misji B ? Kminisz Sork ?Moze sie nie zrozumielismy w tej kwesti. Juz wyjasniam o co chodzi. Robie duzo misji przewozowych za gruba kase, ale zawsze biore i wykonuje tylko jedna misje na raz! I gdy szukam tak tych zamowien, to co jakis czas pada misja z dowozem na nie okreslona stacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagoda Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 No to jest jak powiedzieliśmy już wcześniej. Dostarczyć na byle jaką stację w danym sektorze . A jak nie zapłacą.... weź kija bejsbolowego i nim wyjdą ze statku..... albo szybko wystartuj i wywal w przestrzeń kosmiczną ja użyję na nich Generatora plazmowego. New Ware Star Chips - Cmoked Bacon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 28 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 Na razie nie moge trafic na te misje, ale jak sie uda to zamieszcze jakies obrazki jak to wyglada.Szkoda, ze nie da sie ich zniewolic na stacji pirackiej bo gdy tylko gdzies zadokujemy znikaja. Jest taki skrypt, passengers to marines. Nie testowalem go, ale myslicie ze poskutkowałoby na tych znikających pasazerow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prowler Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 Nie musisz zamieszczać obrazków, pisałem w poprzednim poście że to jest normalne w TC. Są misje polegające na dostarczeniu pasażerów do dowolnej stacji w danym sektorze i namierzanie wtedy nie działa. Często na nie trafiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagoda Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 Witam.Nie chcę byc kozą mmeeeeeeeeeeeee Ja to powiem tak że gram w X3 TC jakoś od momentu gdy zalogowałam się na Xudb - 2 tygodnie. Czyli jak by nie było to będzie już parę miesięcy i za każdym razem gdy rozpoczynam nową grę pierwszą fabułą jaką robię jest to fabuła ziemian. Chyba wszyscy już wiedzą że koza Jagoda lubi ziemskie statki ATF Aegir I TYR O Vidar nie wspominając . Po wykonaniu takiej fabuły zawsze mamy dwa statki klasy TP i jednego z nich używam do podciągnięcia sobie reputacji a następnie zakupienie osłon jak i uzbrojenia do mojego kochanego statku TYR. Po wykonaniu fabuły ziemian latam statkiem klasy TP do podniesienia sobie reputacji za którą mogę kupić uzbrojenie. I powiem że wieleeee razy rozpoczynałam nową grę i nigdy coś takiego mi się nie przytrafiło. Po zadokowaniu do stacji zawsze misje miałam ukończoną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prowler Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 Żeby nie było napiszę jeszcze raz w skrócie- są misje w których nie ma określonej docelowej stacji i czasami zdarza się, że nie ma tych jebutnych żółtych komunikatów po dostarczeniu pasażerów ale nagroda i wpis w dzienniku powinny być i u mnie są zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 28 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 Masz racje Prowler. W moim przypadku nie otrzymywalem wiadomosci potwierdzajacych wykonanie zadania. By sprawdzic wypate z zadania, zatrzymalem wszystkie UT i zadokowalem do dowolnej stacji w zadanym sektorze. Pasazerowie znikneli, wiadomosc nie przyszla, ale konto zostalo zasilone - co liczy sie najbardziej. Nieokreslona stacja jest dowolna stacja w sektorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagoda Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 A ja wczoraj w trakcie wykonywania fabuły Final Furry napotkałam się na inną misję dostarczenia pasażerów . Udałam się do sektora Krzaków w którym jest HQ Sprzymierzonych. W HQ była aktywna ikona żarówki, po nawiązaniu łączności miałam dwie misje Szybka Taksówka i Potrzebuę Transportu. Każda z nich miała na celu dostarczenie pasażerów nie do jakiegoś sektora lub odpowiedniej stacji tylko do .... statku . Byłam zajęta robieniem innych rzeczy to też nie było mi dane przetestować tego. Ale ciekawi mnie to jak by to było, następnym razem bo ciągle jestem w trakcie robienia tej fabuły mam nadzieję że będzie mi dane przetestować takową misję dostarczenia pasażerów na inny statek tylko jak? Za pomocę teleportera? statek normalnie latał po sektorze .SpoilerSpoilerPS. Mostek pusty, załoga udała się do kantyny na zasłużony posiłek. Zupa z Teladianiana, a na drugie Boron w sosie marynowanym speciał szefa kuchni, na deser mrożony Paranidianin z egzotycznymi owocami z planety Three Worlds Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prowler Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Kiedyś przy DDTC chyba miałem taką misję i zdaje się, że wystarczyło podlecieć do tego statku na odpowiednią odległość by misja została zaliczona.Smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagoda Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 Ja obecnie nie gram na DDTC. A w DDTC była misja polowanie na Taksówkę czy coś w tym stylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 CytatJa obecnie nie gram na DDTC. A w DDTC była misja polowanie na Taksówkę czy coś w tym stylu Coś w tym stylu, ty byłaś taksówką, a piraci na Ciebie polowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi