spawn20pl Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Witam. Mam dylemat ... , a mianowicie chciałem zbudować swój pierwszy terrański komplex produkcyjny w sektorze [ Pas Asteroidów ] lecz jak chce połaczyć dwie kopalnie to "Hub <-- chyba tak sie pisze"wystrzelił mi na 30km od kopalni i do tego pod takim kątem ze nic nie jest w stanie zadokować .Więc wpadłem na misterny plan dołączyć jakaś terrańska fabryke + mój mini zbrojownie [Ogniwa + rakiety na własny użytek ] lecz :ph34: .... Error -błąd aplikacji X3TC.exe Normalnie miałem zamiar klamota przez okno wywalić Ma ktoś na to lekarstwo? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prowler Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Pewnie próbowałeś ustawić za blisko fabryk i zadziałał system zapobiegania kolizjom. Na przyszłość- przed ustawieniem HUBa kompleksu zawsze rób save.Co do błędu, gdyby odległość była za duża to połączenie w ogóle nie byłoby możliwe. Z tego co pamiętam niektóre z ziemskich fabryk nie mogły być w ogóle przyłączane do kompleksu (brak punktu łączenia tub w niektórych modelach stacji). Może trafiłeś akurat na taką ? Spróbuj pokombinować z inną fabryką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Fabryki terrańskie to gdzie kupowałeś? Jeśli w stoczni modyfikowanej przez skrypt ATF Shipyard to nie da się ich połączyć w kompleks. Bez problemowo łączą się natomiast fabryki terrańskie dostępne w stoczni w sektorze Aldrin 2 (dostęp do sektora i stoczni po wykonaniu fabuły Aldrin). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spawn20pl Opublikowano 24 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 Dziękuje !!! Stocznie kupowałem w stoczni MarsTo się pocieszyłem teraz jestem w trakcie "Final fiurry" wiec planowałem do tego sektora wprowadzić 2 x Tyr + po 10 drobnicy dla ich ochrony wiec próbuje je jakoś uzbroić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi