spawn20pl Posted February 23, 2010 Share Posted February 23, 2010 Witam. Mam dylemat ... , a mianowicie chcia艂em zbudowa膰 sw贸j pierwszy terra艅ski komplex produkcyjny w sektorze [ Pas Asteroid贸w ] lecz jak chce po艂aczy膰 dwie kopalnie to "Hub <-- chyba tak sie pisze"wystrzeli艂 mi na 30km od kopalni i do tego pod takim k膮tem ze nic nie jest w stanie zadokowa膰 .Wi臋c wpad艂em na misterny plan do艂膮czy膰 jaka艣 terra艅ska fabryke + m贸j mini zbrojownie [Ogniwa + rakiety na w艂asny u偶ytek ] lecz :ph34: .... Error -b艂膮d aplikacji X3TC.exe Normalnie mia艂em zamiar klamota przez okno wywali膰 Ma kto艣 na to lekarstwo? Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowler Posted February 23, 2010 Share Posted February 23, 2010 Pewnie pr贸bowa艂e艣 ustawi膰 za blisko fabryk i zadzia艂a艂 system zapobiegania kolizjom. Na przysz艂o艣膰- przed ustawieniem HUBa kompleksu zawsze r贸b save.Co do b艂臋du, gdyby odleg艂o艣膰 by艂a za du偶a to po艂膮czenie w og贸le nie by艂oby mo偶liwe. Z tego co pami臋tam niekt贸re z ziemskich fabryk nie mog艂y by膰 w og贸le przy艂膮czane do kompleksu (brak punktu 艂膮czenia tub w niekt贸rych modelach stacji). Mo偶e trafi艂e艣 akurat na tak膮 ? Spr贸buj pokombinowa膰 z inn膮 fabryk膮. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted February 23, 2010 Share Posted February 23, 2010 Fabryki terra艅skie to gdzie kupowa艂e艣? Je艣li w stoczni modyfikowanej przez skrypt ATF Shipyard to nie da si臋 ich po艂膮czy膰 w kompleks. Bez problemowo 艂膮cz膮 si臋 natomiast fabryki terra艅skie dost臋pne w stoczni w sektorze Aldrin 2 (dost臋p do sektora i stoczni po wykonaniu fabu艂y Aldrin). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spawn20pl Posted February 24, 2010 Author Share Posted February 24, 2010 Dzi臋kuje !!! Stocznie kupowa艂em w stoczni MarsTo si臋 pocieszy艂em teraz jestem w trakcie "Final fiurry" wiec planowa艂em do tego sektora wprowadzi膰 2 x Tyr + po 10 drobnicy dla ich ochrony wiec pr贸buje je jako艣 uzbroi膰. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts