Delviri Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Witam.Jestem w 6 misji terran ,profil obronca terranski v.2.5.Po przejeciu transportowca nalezy wykonac skok uciekajac przed .deca.Gdzie mozna taki napęd nabyc?Kupno Novy nie rozwiazalo problemu , nie mam opcji -napęd skokowy- w zakupie.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prowler Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Opcja 'szukaj' nie gryzie http://xudb.pl/topic/756-gdzie-kupi-nap-d-skokowy/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delviri Opublikowano 23 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 kk map by Scorp wyjasnił sprawe:) THX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1981 Opublikowano 14 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 Aż 3 dni szukałem napędu skokowego i w końcu znalazłem.Znalazłem napęd skokowy w Galaktyce:Queen' s Harbour.Jest tamKwatera Główna Atreus To w tej stacji sprzedają napęd skokowy.Kosztuje trochę powyżej 100.000 kredytów.Uwaga wielkość ładowni statku minimum M lub wyższa, inaczej napędu nie da się zainstalować na statku.Po instalacji można go swobodnie przenosić między statkami o wielkości ładowni M lub wyższej. Droga do Galaktyki Queen' s Harbour.Podaję galaktyki w kolejności jak dolecieć.W Grand Exchange szukamy bramy do następnego sektoru, w następnym sektorze do następnego i tak dalej i tak dalej. Grand Exchange - Tears of Greed - Bright Profit - Company Strenght - Sanctity of Corruption - Queen' s Retribution do naszej kochanej galaktyki z napędem skokowym Queen' s HarbourProszę pamiętać o ogniwach energetycznych potrzebnych do wykonania skoku napędem skokowym.Ogniwa energetyczne można kupić w elektrowniach słonecznych.Im skok jest dłuższy tym więcej ogniw energetycznych statek zużywa.Skończyłem również misję Terran i dotarłem do ziemi.Teraz zastanawiam się jaki następny scenariusz rozpocząć.Fabuła Argońska czy Fabuła Borońska a może jakaś inna.Proszę o radę, z góry dziękuję.Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 14 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 CytatAż 3 dni szukałem napędu skokowego i w końcu znalazłem.Gdybyś kliknął na link, który Ci podawałem na forum Ego, nie traciłbyś czasu na szukanie.Nie obraź się, ale podane przez Ciebie dane, nie są dla większości z nas rewelacją, do tego część z nich zawarta jest w instrukcji, więc nie ma sensu ich tu przepisywać.CytatTeraz zastanawiam się jaki następny scenariusz rozpocząć. Fabuła Argońska czy Fabuła Borońska a może jakaś inna.Możesz wszystkie na raz (Argońsk-Splicką, Borońską HUB) reszty i tak nie będziesz mógł za względu na ich wymagania (np. Borońska PHQ wymaga skończenia wcześniej fabuły Bońskiej HUB). Zwiedzaj też jak najwięcej wszechświata, odkrycie jak największej ilości sektorów wymagane jest do dostępu do fabuły Treasure Hunt. O wszystkich fabułach i wymaganiach potrzebnych do spełnienia, aby mieć do nich dostęp przeczytasz w FAQ misji Fabuł TC. Spokojnie, są tam spoilery, więc nie przeczytasz niechcący za dużo i nie zepsujesz sobie zabawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi